Donna Vekić
 Instagram
WOW!

Hit badiću od 2600 kuna ni ova Hrvatica nije odoljela

Najbolje plasirani švicarski tenisač Stan Wawrinka, nije briljirao na ovogodišnjem Wimbledonu jer je izgubio već u 1. kolu, a njegova djevojka, hrvatska tenisačica Donna Vekić, dogurala je do 2. kola. Nakon wimbledonskih ekstremnih napora, lijepa 21-godišnja Osječanka zavrijedila je ljetni predah, a odmara li s dečkom Stanom, nije otkrila. Otkrila je samo da beskrajno uziva na brodu, a kako se čini, destinacija joj je minijaturni otočić (kao stvoren za dvoje zaljubljenih!).

Mlada Osječanka Donna Vekić pokazala je i da u badiću izgleda besprijekorno, a i sam je kupaći rekvizit izazvao pozornost – nosi ime brazilskog brenda Kiini, a isfurale su ga brojne trendsterice. Cijena mu je oko 2600 kuna i prepoznatljiv je iz aviona po izvezenim rubovima.

Već su ga prošle godine po plažama nosile voditeljica Nevena Rendeli i glumica Nataša Janjić, ali i Bar Refaeli, Heidi Klum, Jourdan Dunn, Ellie Goulding, Cara Delevingne, Kendall Jenner...

Ovaj je kupaći kostim dizajnirala Ipak Irgit, i to najprije za sebe, jer nigdje po dućanima nije mogla pronaći idealan. Kad su potom izbačeni na tržište, brzo su postali jedan od najtraženijih modela na svijetu. Badić je udoban za nošenje jer nema nikakvih kopči ni vezica, već se samo navuče.

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Linker
18. travanj 2024 07:13