Foto: John Pavlish
JESEN/ZIMA

U Hrvatskom narodnom kazalištu predstavljena je H&M Studio kolekcija za jesen/zimu 2016., koja će se od 8. rujna naći u odabranim H&M trgovinama diljem svijeta.

– H&M Studio kolekcija naglašava neku novu ženstvenost. Sve je inspirirano ženskom snagom i moći, uz svježu notu folklora i romantike. Ona je unaprijeđena i u isto vrijeme veoma stvarna – kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

Ženska Studio kolekcija sastoji se od komada bogatih detaljima – od preciznih krojeva do uzoraka. Krojevi naglašavaju ramena, struk i figuru pješčanog sata, dok haljine s dugačkim rukavima donose glamur i mekoću. Najčešće korištene tkanine su vuna, pliš, čipka i pamuk, a najdominantnije boje su neutralne, kao i crvena i crna.

Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish - modna blogerica Isabella Rakonić

Osim ženske kolekcije, u Hrvatskom narodnom kazalištu predstavljena je i muška kolekcija koja odiše intuitivnim stilom koji je osvježio pogled na klasičnu mušku modu te prva dječja Studio kolekcija inspirirana pričama poput “Alise iz zemlje čuda” i švedskim pričama Johna Bauera.

Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish

– Sviđa mi se kako dječja H&M Studio kolekcija pretvara folklorne bajke u modnu stvarnost. Detalji na kolekciji su fantastični i čine da svaki komad odjeće ima pravi karakter i šarm – kaže Ann-Sofie Johansson. Ženska, muška i dječja Studio kolekcija za jesen/zimu u odabrane H&M trgovine diljem svijeta stižu 8. rujna.

FOTO: John Pavlish
Danilo Drobnjak i Lana Radnić
FOTO: John Pavlish
Saša Joka
FOTO: John Pavlish
FOTO: John Pavlish

FOTO: John Pavlish

Linker
20. travanj 2024 09:31