Getty Images
SLATKI DODATAK

10 haljina s detaljem kojem niti holivudske glumice ne mogu odoljeti

Holivudske zvijezde otvorile su sezonu nagrada i najavile da će nas i u ovoj godini pratiti jedan detalj koji je već sezonama vrlo poželjan.

Kada su na dodjelu Zlatnih globusa počele pristizati holivudske zvijezde, modnim stručnjacima odmah je za oko zapeo jedan detalj koji je dominirao crvenim tepihom. Naime, mašne, bez obzira na kojem dijelu kreacije se nalazile, su imale glavnu ulogu. Glumica Penelope Cruz je odabrala haljinu s efektom iznenađenja - njezina mašna se, naime, nalazila na leđima, dok su Alison Brie, Linda Cardellini i Danai Gurira odabrale haljine čija je asimetričnost bila naglašena upravo s tim detaljem. Zvijezda serije "Teorija velikog praska", Kaley Cuoco, nosila je klasičnu kreaciju s mašnom koja je krasila pojas, dok je Charlize Theron odjenula crno-bijelu toaletu s mašnom oko vrata.

Mašne su već neko vrijeme vrlo poželjan detalj - i to ne samo na haljinama. Krase košulje, u oblik mašne veže se pojas na hlačama, a nalaze se kao "začin" i na cipelama i torbama. S obzirom na to da njihova popularnost ne jenjava, pronašli smo 10 haljina s tim slatkim detaljem.

Linker
18. travanj 2024 22:24