Glamurozna i u uredu

5 hit komada koji će vas pretvoriti u vladaricu gradskog asfalta

Dosadne okvire koje nosite već godinama zamijenite zabavnijim modelom, poput dramatičnog, u mačkastom obliku koji se svako malo vraća na popis najpoželjnijih komada

Kupovanje odjeće za ured može biti jako zabavno - ako točno znate što tražite!

Predlažemo da ove sezone suknje zamijenite širokim hlačama koje se najavljuju kao veliki modni hit za 2018., a obožavaju ih nositi Victoria Beckham, Jennifer Lopez i Jessica Alba.

Široke hlače udobne su i praktične za jurnjavu po uredu i gradu te odlično izgledaju u spoju sa štiklama s tankom potpeticom, a možete ih pronaći u asortimanu koji nudi City Center one. A za još više inspiracije posjetite stranicu City Mix and Match.

Željene centimetre i odvažan stav lako je dodati uz cipele s potpeticom u boji koja osvaja. Žarko ljubičasta, koja je proglašena bojom godine, bez dvojbe će privlačiti ljubomorne poglede žena.

Dosadne okvire koje nosite već godinama zamijenite zabavnijim modelom, poput dramatičnog, u mačkastom obliku koji se svako malo vraća na popis najpoželjnijih komada. Ovakve naočale nosile su i glumice zlatnog doba Hollywooda, poput legendarne Marilyn Monroe koja je zahvaljujući njima u filmu "How to marry a millionaire" izgledala još zavodljivije.

Želite li osvježiti ormar s kaputima, isprobajte kratku jaknu u neočekivanoj nijansi, poput zeleno-plave ljepotice s krznom iz asortimana kuće Armani. Mekani krzneni ovratnik zaštitit će vas od hladnoće, a moderan kroj omogućiti lako kombiniranje s trapericama, haljinama i širokim hlačama.

Sve začinite s kapljicom glamura - ponovno modernim visećim naušnicama koje će odlično izgledati i u dnevnim i u večernjim prilikama.

Linker
17. travanj 2024 10:46