/ zara.com
TREND

5 ključnih haljina koje možete pronaći u novoj Zarinoj trgovini u Zagrebu

Netom preuređena trgovina Zara otvorila je svoja vrata 19. kolovoza u  shopping centru Arena Centar u Zagrebu i svojim će kupcima omogućiti sasvim novi doživljaj uživanja u modi i biranja novih modnih komada.

Trgovina se sa svoja tri odjela – za žene, muškarce i djecu – proteže na više od 2200 kvadratnih metara na dva kata. Preuređena Zarina trgovina je osmišljena za izlaganje modnih kolekcija u minimalističkom okruženju, uz istovremeno stavljanje kupaca i iskustva kupovine na prvo mjesto.

Ukupna atmosfera ističe svaku nijansu odjevne kolekcije. Spoj svjetla, materijala i oblika stvara estetiziran dojam pri čemu je svaki komad odjeće postavljen uz najprikladniju pozadinu. Konačno, interijer trgovine kreira besprijekornu i primamljivu vezu između modnih stilova i prostora u kojem kupci interaktivno komuniciraju s proizvodima.

Nova Zarina trgovina bila je odličan povod da odaberemo pet ključnih haljina iz Zarine jesenske kolekcije koje možete pronaći u Arena Centru. Naš odabir zadovoljit će sve ključne trendove – floralni print, dodir baršuna, djelić boho šarma, vječno klasičan minimalizam ili pak hippy končani trend. Što smo odabrali pogledajte u fotogaleriji.

Linker
16. travanj 2024 19:32