SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Jesen u New Yorku

50 nijansi smeđe: Zaljubljena Jennifer Lopez zablistala na premijeri kao pratnja svom Benu

Latino diva uspjela je boju od koje mnoge žene bježe učiniti vrlo uzbudljivom, na njujorškoj premijeri filma ‘The Last Duel‘ kao pratnja Afflecku ukrala je svu pažnju.

Latino diva uspjela je boju od koje mnoge žene bježe učiniti vrlo uzbudljivom, na njujorškoj premijeri filma ‘The Last Duel‘ kao pratnja Afflecku ukrala je svu pažnju.

Glumica, pjevačica, poduzetnica Jennifer Lopez davnih je dana pokorila svijet show businessa, a ove godine doživjela je i povratak velike ljubavi u svoj život. Obnovljena veza s Benom Affleckom zapanjila je i razveselila svijet, a njih dvoje ovog su puta odlučili uživati u slavi i pozornosti koju izazivaju zajedno.

image
Ben Affleck i Jennifer Lopez na NY premijeri filma 'The Last Duel'.
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako su i sada držeći se za ruke i izmjenjujući nježnosti ponosno došli na crveni tepih u New Yorku, na tamošnju premijeru Benova filma "The Last Duel". Dok je muški dio kultnog para Bennifer također napravio korak od modnog 'ziheraštva' odabravši klasično, tamnoplavo odijelo, ali napravljeno od baršuna, J.Lo je pokazala kako i jedna od 'dosadnijih' boja - smeđa, može biti itekako uzbudljiva.

image
Jennifer Lopez u kreaciji Hervé Léger.
DDP USA/PROFIMEDIA

Lopez je odabrala dvodijelnu kreaciju koju potpisuje Hervé Léger, sastoji se od duge suknje i crop topa s dugim rukavima. Ovim je outfitom Jennifer pokazala svoje savršeno utrenirane mišiće, a svjetlucava tkanina koliko sakriva, toliko i otkriva njenu zavidnu liniju.

Čitajte i: Poput prave kraljice: Jennifer Lopez u svili i zlatu stigla na modni događaj godine i prošetala svoju krunu

Smeđa odlično ide sa zlatom

Suknja koja ima prorez do pola bedra otkriva da je odabrala sandale na vezanje u sličnoj nijansi. Kosu je maknula s lica i svezala ju u polu-rep. Time je svu pažnju usmjerila na top koji je rezan ispod prsa, ima duge rukave i polu-dolčevita otvor.

image
Jennifer Lopez u kreaciji koja otkriva njene savršene trbušnjake.
DDP USA/PROFIMEDIA

Vatrena Latina ostala je vjerna zlatu u izboru nakita i asesoara, odabravši naušnice i prstenje te clutch torbicu koji su zaokružili cijelu priču.

image
Jennifer Lopez odlučila se za smeđu boju.
FOTOGRAFIJE: DDP USA/PROFIMEDIA

Ovaj izlazak Jennifer Lopez značio je puno, jer se o svemu oglasila i na društvenim mrežama, pokazavši da joj nije ni malo teško biti sa strane, dok njen muškarac, kao producent i glumac u filmu dobiva svu pažnju na crvenom tepihu.

Linker
26. travanj 2024 16:26