TJEDAN MODE U NEW YORKU

7 kreacija iz nove kolekcije Victorije Beckham koje morate vidjeti

Britanska dizajnerica svoju je novu kolekciju za proljeće/ljeto predstavila na Tjednu mode u New Yorku i ponovno pokazala zašto je jedna od omiljenih u svijetu mode.

Jednostavna elegancija i seksepil njezin su zaštitni znak, a kao i uvijek kolekcija, koja je odisala ležernošću, kao da je kreirana za nju, čiji je stil inspiracija brojnim ženama diljem svijeta.

VICTORIA BECKHAM fashion show
New York Fashion Week
Ready to Wear, Spring Summer 16/17
on September 11, 2016, Image: 299584616, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
/ Profimedia, Capital pictures
VICTORIA BECKHAM fashion show New York Fashion Week Ready to Wear, Spring Summer 16/17 on September 11, 2016, Image: 299584616, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures

Victoria Beckham ovog se puta pogirala baršunom, jednim od trenutno najpopularnih materijala, i uklopila ga u proljetnu kolekciju zajedno s ravnim čizmama do koljena. Osim baršuna, važnu je ulogu dobila i svila, a najupečatljivije od svega je njezino korištenje boja: britanska je dizajnerica ranije bila vjerna crnoj i bijeloj no njezinim kolekcijama sve više prevladavaju upečatljive boje poput narančaste, mint zelene i lila boje te cvjetni uzorci. Kimono kaputići, plisirane suknje, košulje neobičnog kroja i odijela od svile komadi su koji se lako uklope u svaki styling, a sedam najboljih kreacija s njezine revije provjerite u fotogaleriji!

Linker
19. travanj 2024 04:47