Profimedia, Abaca
Dobar ulov na popustu

9 modela cipela koje bi svaka žena trebala imati u ormaru

Osim dijamanta, najbolji prijatelj svih žena su i - cipele! Donosimo pregled klasika koje bi svaka žena trebala imati u ormaru, a sada su na sniženju...

Crne špic štikle

Stradivarius
Stradivarius (129,90 kn)

Klasična špic štikla, od glatke ili brušene crne kože, sa stiletto potpeticom, idealan je komad za svakoj kombinaciji podariti dašak sofisticiranosti.

Sandale s remenčićima

H&M
H&M (41,99 eur)

Jedva vidljivi tanki remenčići sandala u neutralnoj boji pristaju uz baš sve modne kombinacije te vizualno izdužuju noge.

Elegantne gležnjače

Shoe Box
Shoe Box (224,97)

One koje outfitu žele dati kulerski štih, a opet nositi potpetice, umjesto štikli biraju elegantne gležnjače. Odlično pristaju uz traperice i haljine, a za razliku od tankih peta u njima se može provesti čitav dan.

Mokasine luksuznog izgleda

Uterque
Uterque (650 kn)

Otkako je talijanska modna marka Gucci, na čelu s kreativnim direktorom Alessandrom Micheleom, predstavila bogato urešene mokasine, one ne silaze s popisa najtraženijih cipela. Inspirirane muškom obućom idealna su zamjena za balerinke, a krase ih zanimljivi detalji poput perlica, resica, zakovica...

Štikle s metalik odsjajem

Max&co. Zagreb
Max & co. (167 eur)

Iako su većinom rezervirane za večernje izlaske, dnevnim outfitima podarit će trendovski izgled.

Niske s blok potpeticom

Zara
Zara (149,90 kn)

Bilo da se radi o cipelama ili sandalama, ovaj retro model iz 90-ih godina prošlog stoljeća pravi je hit već nekoliko sezona. Razlog tomu je što daju nekoliko dodatnih centimetara visine, a time se ne žrtvuje udobnost.

Jednostavne tenisice

Shoe Be Do
adidas Stan Smith (599,20 kn, Shoe Be Do)

Nose se i u poslovnim prigodama, na široke palazzo hlače ili lepršave suknje, a odličan su odabir za svaki dan.

Visoke ravne čizme

Mango Outlet
Mango Outlet (190,90 kn)

Visoke čizme u smeđoj ili konjak boji bezvremenski su model, pogotovo one koje izgledom podsjećaju na jahaće. Osim što su prvi odabir za jesenske dane, uvijek su 'in' pa se isplati nabaviti par.

Gležnjače za sve vremenske prigode

Shoe Be Do
Replay (1189 kn, Shoe Be Do)

Pomalo robusni modeli na vezanje, nalik martama, ove su zime bile it cipela - što ne čudi, jer s obzirom na gumeni potplat, trendseterice bez brige mogu u njima gaziti po snijegu i ledu.

Linker
12. travanj 2024 16:53