Baš je bila slatka

Albina na humanitarnom spektaklu u veselim komadima: Popratila je trend sezone!

Kad je dobila poziv na humanitarni turnir za djecu Petrinje, Albina ga naprosto nije mogla odbiti. Kada se koančno pojavila izazvala je oduševljenje, a mnogi su gledali u njezinu odličnu modnu kombinaciju. Evo što nam je otkrila o njoj!

Na velikom humanitarnom turniru Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić za djecu Petrinje pojavila se i ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić. Da pjesmom otvori turnir naprosto nije mogla odbiti, a kako joj se ovo ljeto sastoji od i od posla i od uživanja, pjevanje joj nije teško palo.

Čitajte i: Humanitarni spektakl Gem Set Hrvatska: Hrvatski sportaši zaigrali tenis na vrućem petrinjskom terenu, Modrić odnio pobjedu

image
Petrinja, 130721.
Gem Set Hrvatska, humanitarno-sportski spektakl.
Na fotografiji: Albina Grcic
Foto: Damir Krajac/CROPIX
AMIR KRAJAC/CROPIX

Iako na sceni nosi raskošne, glam kostime, privatno Albina voli mladenačku odjeću koja opisuje njezin vrckavi i veseli karakter. Mnogima je zapela za oko njezina odjevna kombinacija u kojoj se pojavila na turniru.

Hlače i topić u kombinaciji narančaste i ružičaste uparila je s bijelim tenisicama i prljavo-bijelom torbom s dodatkom zlaćanih karika, a svoje duge plave uvojke naglasila je žutom trakom.

Zašto se odlučila baš za te komade, Albina nam je otkrila u kratkom intervjuu.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

"S obzirom na to da je ovo sportski događaj, nisam htjela odjenuti ništa previše 'fashion', već nešto udobno, lepršavo i meni svojstveno. Boje su prave ljetne", rekla je pjevačica.

Čitajte i: Slatko iščekivanje Kristine Čilić: 'Liječnik mi je zabranio aktivnosti, ali me pustio dva sata da pogledam mečeve'

Na svom Instagram profilu Albina često dijeli odjevne kombinacije koje su jednostavne, ali efektne. Tako ljeti najviše voli nositi kratke traper hlače i neki fora bodi (koji može poslužiti i kao badić) ili pak topiće i hlače, slične ovima u kojima je došla na turnir. Od obuće preko dana nosi ravne sandale ili tenisice.

image
Albina se na terenu malo igrala s loptom.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

No, za večernje izlaske najčešće bira kratke, uske haljine u upečatljivim bojama i sandale na petu.

Čitajte i: Na sceni osvaja kostimima, a privatno voli jednostavnost: Albinin stil savršeno odgovara njezinom vrckavom duhu

Albina trenutno balansira između posla i odmora, a vrijeme najčešće provodi na moru u društvu svog dečka, nogometaša Ivana Ćalušića, s kojim je već neko vrijeme u sretnoj vezi.

Linker
16. travanj 2024 23:41