DAME U CRNOM

Ana Gruica Uglešić i Iris Rajčić zablistale na otvorenju restorana ‘Il Ponte‘ omiljenog chefa s malih ekrana!

Otvorenje restorana Stjepana Vukadina u Trogiru privuklo je brojna poznata lica i ljubitelje dalmatinskih specijaliteta, a posebno su nam ‘za oko zapele‘ modne kombinacije splitske glumice Ane Gruice Uglešić i bivše manekenke Iris Rajčić.

Nova kulinarska zvijezda i član žirija showa 'Masterchef', Stjepan Vukadin nedavno nam je otkrio kako pokreće vlastitu restoransku priču, a sinoć je održano svečano otvorenje na kojem su prisustvovala poznata lica domaće scene. U restoran Il Ponte u Trogiru sinoć su prvi puta kročili pjevač Marko Tolja koji je zabavljao goste, Stjepanovi kolege iz žirija - chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović, a osim raznih oku privlačnih specijaliteta, pažnju su privlačili outfiti naših poznatih dama - splitske glumice Ane Gruice Uglešić koja je došla u pratnji supruga, psihijatra Borana Uglešića te manekenke i poduzetnice Iris Rajčić koje su ovom prigodom zaslužile prave modne petice.

image

Marko Tolja nastupao je na otvorenju restorana Il Ponte.

NOIR WEDDINGS/ANTONIJOCATIPOVIC

Dame u crnim modnim kombinacijama

image

Iris Rajčić.

NOIR WEDDINGS/ANTONIJOCATIPOVIC

Ana Gruica Uglešić zablistala je u crnim šljokastim hlačama ravnog kroja s prorezom kod gležnja koje je iskombinirala s crnom dekoltiranom majicom i klasičnim sakoom poludugih rukava i crnim salonkama, a čitavu modnu priču zaokružila je upečatljivim srebrnim naušnicama. Bivša manekenka i životna partnerica našeg nogometaša Marka Livaje, Iris Rajčić za ovu ukusnu prigodu klasičnoj crnoj boji dodala je bijelu pa je crno odijelo iskombinirala s bijelom košuljom i crnom mašnom oko vrata te klasičnim crnim salonkama.

image

Ana Gruica Uglešić, Kristina Bebić i Iris Rajčić.

NOIR WEDDINGS/ANTONIJOCATIPOVIC

Čitajte i: Chef Stjepan Vukadin otvorio restoran: ‘Trogir zaslužuje da dignemo gastro scenu na veći nivo‘

U crnoj kombinaciji pojavila se i Stjepanova supruga Katarina Vukadin koja je jednostavnu crnu majicu i hlače iskombinirala s bež salonkama i crnom bundicom.

image

Stjepan Vukadin sa suprugom Katarinom.

NOIR WEDDINGS/ANTONIJOCATIPOVIC

"Mačke.

U ludom izlasku do 9h, na otvaranju hotela i restorana Il Ponte Trogir", napisala je kratko Gruica Uglešić u opisu fotografije sa svečanog otvorenja, a na kojoj je pozirala u društvu Iris Rajčić i Kristine Bebić Modrić.

Jedan od omiljenih chefova u razgovoru za Gloria.hr nedavno je otkrio kako se sama ideja oko otvaranja restorana dogodila spontano, a iznimno mu je bitno da ponuda bude prilagođena domaćim gostima.

image

Vukadinu je cilj privući domaće goste.

FOTOGRAFIJE: NOIR WEDDINGS/ANTONIJOCATIPOVIC

"Sve se to nenadano dogodilo, dobio sam ponudu od kolege partnera, trebao sam postavljati meni i obučiti ljude, no na kraju sam dobio ponudu za partnerstvom. A sama lokacija i restoran sve mi se svidjelo tako da sam se odlučio, jer smatram da ima baš veliki potencijal. Također i Trogir zaslužuje da dignemo gastro scenu na nivo na kojem bi trebala biti", kazao je Stjepan Vukadin koji će svojim gostima u restoranu posluživati tradicionalno-modernu kuhinju.

Čitajte i: Nesuđeni svećenik Stjepan Vukadin: ‘Već nakon dva mjeseca veze znao sam da ću oženiti Katarinu‘

"Tu u biti radim našu mediteransku kuhinju prezentiranu na moderan način, svi okusi su tu, izbalansirani, ali ne bježimo od tradicije, dapače od nje je sve krenulo", objasnio je, zatim je dodao kako planira privući domaće goste korektnim cijenama te da će se posjetiteljima posebno svidjeti lokacija.

image

Članovi žirija showa 'Masterchef'.

FOTOGRAFIJE: NOIR WEDDINGS/ANTONIJOCATIPOVIC

Osim što iznad restorana imaju dva luksuzna apartmana i četiri luksuzne sobe, objekt se, naime, nalazi na velikom parkingu u Trogiru. "Smatram da je to velika prednost, parking je besplatan za sve naše goste. Ne trebate misliti gdje ćete se parkirati. U gradu si, a kao nisi, sve ti je na dohvat ruke. I sama lokacija, interijer i uređenje sve odiše jednom ekskluzivnošću", zaključio je tada Vukadin.

Linker
18. travanj 2024 03:05