Profimedia, Crystal pictures
modna petica

Bajkerske gležnjače u proljetnom outfitu? Ona zna kako - slavna manekenka ima četiri modna prijedloga

Anđelica Victoria's Secreta jedna je od gošći Filmskog festivala u Cannesu koji su posljednjih dana preplavila poznata lica iz svijeta filma, glazbe i mode. Manekenka je u jednom danu promijenila čak četiri modne kombinacije od kojih je teško izdvojiti omiljenu.

Manekenka nizozemskih korijena Romee Strijd (23) plijenila je pažnju na glamuroznom crvenom tepihu, no nije razočarala niti u dnevnim modnim kombinacijama koje su prava inspiracija za svakodnevni proljetni stajling. Francuske ulice za nju su bile poput modne piste na kojoj je servirala nekoliko stajlinga.

U romantični boho stil koji je nosila mlada manekenka je uklopila cipele koje vežemo za hladnu sezonu, no u ovim kombinacijama su funkcionirale odlično. Odabrala je crne niske gležnjače ukrašene zakovicama koje potpisuje talijanski brend Etro te koje su, kao i ostatak outfita dio kolekcije jesen/zima 2019. godine pa u prodaji još nisu dostupne.

Od glave do pete u Etro komadima, Romee nam je ponudila četiri različita stajlinga u koje su se uklopile bajkerske gležnjače te inače romantičnom i lepršavom stilu dale dozu frajerskog looka.

Romee Strijd is walking around the Cannes.
15 May 2019, Image: 433317511, License: Rights-managed, Restrictions: NO Poland, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Maksi haljina naglašenih rukava s remenom u struku zaslužna je za dramatični stajling nakon kojeg je uskočila u model duge haljine koja bi bila odličan izbor za neku od proljetnih ili ljetnih svečanosti. Volani na rukavima, V izrez i bogati materijal koji je plesao oko manekenke bili su recept za ženstveni stil koji se dobro slagao s niskim gležnjačama.

16 May 2019.

Romee Strijd

Pictured: Romee Strijd, Image: 433556326, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Brend Etro novu sezonu obojao je šarenim i upečatljivim dezenom koji zrači boho estetikom - nakon dugih haljina u sličnom stilu bio je i mini model dugih rukava s naglašenim gornjim dijelom. Kao i u mini haljini, u asimetričnoj suknji manekenka je pokazala vitku figuru i noge, a uz suknju u puf kroju nosila je pletenu majicu i cijeli outfit zaokružila remenom.

U dobar i kvalitetan par obuće isplati se uložiti - dok je vrijeme još uvijek ćudljivo, one i dalje mogu ostati dio garderobe. U novim kombinacijama s lepršavim komadima poput haljina ili suknje izgleda će zanimljivom, osobito ako je riječ o efektnim komadima kakve je nosila Romee.

16 May 2019.

Romee Strijd

Pictured: Romee Strijd, Image: 433556505, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

16 May 2019.

Romee Strijd

Pictured: Romee Strijd, Image: 433556555, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Linker
19. travanj 2024 09:23