Barbara Repe
 PR
od vintage do trendovskih komada

Barbara Repe otvorila nam je ormar: Žene u šopingu stalno rade istu pogrešku, a rješenje je tako jednostavno!

Ako ste mislili da su ormari modnih blogerica i stilistica puni friških dizajnerskih komada koji su tek stigli u novim kolekcijama, onaj koji nam je pokazala Barbara Repe će vas uvjeriti u suprotno. Zavirli smo u garderobu blogerice osebujnog, eklektičnog stila i otkrili kakvi se modni komadi kriju u njezinom ormaru, a usput nam je udijelila i nekoliko korisnih modnih trikova i savjeta.

Stilistica Barbara Repe može se pohvaliti zavidnom kolekcijom odjeće i obuće na koju je posebno 'slaba', no ujedno se njezina garderoba sastoji od posebnih vinatge i retro komada koje nećete vidjeti na svoj drugoj osobi na ulici.

Barbara uživa u pretraživanju buvljaka i second-hand trgovina koji često kriju prava modna blaga - zanimljive haljine, bluze ili suknje za ovu sezonu Barbara je pronašla upravo na ovakvim mjestima. Samim tim promiče se i održivost mode i očuvanje okoliša - odjeća se reciklira i dobiva novu ulogu, u ovom slučaju u šik modnim pričama naše stilistice. Otkrila nam je i nekoliko modnih savjeta, zašto je dobro imati zanimljive cipele koje su joj ovog proljeća omiljeni modni komad, a složila nam je i nekoliko modnih kombinacija za proljetnu inspiraciju.

Linker
12. travanj 2024 22:34