Instagram
HALJINA O KOJOJ SE PRIČA

Baš za jesen! Prugice od glave do pete nosite ovako – i izazivajte!

Glumica Margot Robbie zna zaokupiti pažnju. Ovoga puta to je učinila uoči predstavljanja svog novog filma, a njezina neobična prugasta haljina na Instagramu je izazvala lavinu komentara.

Fotografirajući se u raznim pozama, do izražaja je došla savršena figura 27-godišnje glumice. Dugu prugastu haljinu u crvenoj i tamnoplavoj kombinaciji Margot je kombinirala s crnim cipelama, a mišljenja njezinih obožavatelja i pratitelja su podijeljena.

Ispod objave našli su se komentari odobravanja, poput onih koji joj govore da “samo ona može to isfurati i izgledati senzacionalno” te razni drugi izrazi divljenja i obožavanja. S druge pak strane, komentiralo se kako je kombinacija “prepsihodelična”, pa i da “bode za oči” i loše je iskombinirana s crnim cipelama.

#GoodbyeChristopherRobin press

A post shared by @margotrobbie on

Nadalje, povela se rasprava jesu li tamne prugice na haljini uopće plave, ili je pak riječ o crnoj boji. Bilo kako bilo, asimetrična prugasta haljina koju potpisuje dizajnerska kuća Altuzarra izazvala je više od 518 tisuća lajkova i bezbroj komentara, a ljepotica je u njoj ponosno održala press predstavljanja filma “Goodbye Christopher Robin” u kojemu tumači glavnu ulogu.

Linker
16. travanj 2024 11:40