Topshop
IVY PARK

Beyonce predstavila idealne sportske komade za jesen

Američka pjevačica Beyonce u ožujku ove godine je predstavila svoju modnu liniju sportske odjeće Ivy Park, a nakon velikog uspjeha debitantske kolekcije predstavljena je i druga – kolekcija za jesen/zimu.

Ključni komadi modne linije, poput tajica, sportskih grudnjaka i kratkih hlačica, ponovno su se našli i u novoj kolekciji, ali ovog puta upotpunjeni mrežastim detaljima i kamuflažnim uzorkom u bordo i plavoj boji, a hit su parka jakne – idealni jesenski odjevni komad.

Topshop
Topshop

Modna linija Ivy Park pokrenuta je u suradnji s Topshopom, na čijim je stranicama i dostupna, a vlasnik popularnog lanca odjeće Phillip Green iznimno je zadovoljan dosadašnjom suradnjom sa slavnom pjevačicom.

– Želim zahvaliti Beyonce što je odabrala mene i moju kompaniju kao partnera za Ivy Park. Već 18 mjeseci blisko surađujem s njom i njenim timom na stvaranju Ivy Park brenda. Njezina požrtvovnost i uključenost u razvoj linije je nevjerojatna i rezultirala je prekrasnim komadima. Vjerujem da je ovo tek početak našeg zajedničkog putovanja – izjavio je Green povodom lansiranja druge kolekcije.

Za odjeću lifestyle brenda Ivy Park morat ćete idvojiti od 25 do 250 dolara, a dostupna je u različitim trgovačkim lancima, među kojima su Topshop i Nordstrom. Pogledajte lookbook !

Linker
19. travanj 2024 23:10