Instagram
modna profesionalka

Bijele marte i traper minica - modni klasik koji Petra Nižetić fora kombinira

U četvrti Venice u Los Angelesu, koja se proteže do mora, uživala je Petra Nižetić ovih dana, a svojim je pratiteljima na društvenim mrežama dala naslutiti da je ondje toplo... za mini suknjicu!

Voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić (37), koja već više od dvije godine živi u Americi gdje je preselila zbog ljubavi s bivšim košarkašem i danas poduzetnikom Franom Mastelićem (36), svojim modnim iskoracima zabavlja ma gdje se pojavila.

Iako je uz objavu fotografije na kojoj pozira u prvi plan htjela istaknuti murale (slike na zidu građevine), napisavši 'Mogla bih cijeli dan piljiti u ove murale', bilo ne nemoguće ne primijetiti još jedan od njezinih osebujnih stajlinga po kakvima je nadaleko poznata.

Nosila je Splićanka tako bijele robusne gležnjače s potpisom Dr. Martens, bezvremensku traper suknjicu koja se sprijeda kopča na pet gumbića i ima dva velika džepa, običnu crnu majicu i crvenu jaknicu. Uz crnu kapicu i šareni ruksak u koji joj stanu sve potrepštine i možda kakav šoping ulov u švrljanju gradom, izgledala je vrlo šik - kao i uvijek.

Linker
20. travanj 2024 00:55