Nera Stipičević
jedistveni stil

Biste li se usudili nositi je? Zbog jednog čudnog detalja domaća glumica je na špici privukla sve poglede na sebe

Ponekad trendove trebamo krojiti sami - baš kao naša glumica koja se na zagrebačkoj šetnici istaknula zanimljivim i jedinstvenim stajlingom.

Malo tko bi rekao da bi pregača mogla postati fashion dodatak, no glumica Nera Stipičević učinila je ovaj inače kuhinjski predmet u odličnu modnu priču na koju se ne bi odvažio svatko.

Nera je preko haljine midi dužine na prugice u bojama nosila pregaču koju je dizajnirala sama za svoj brend traVERShe. Najbolja promotorica svog brenda je sama Nera jer je u stajling za zagrebački Cvjetni trg odlično iskombinirala dugu pregaču rađenu od trapera. Uz ravne lakirane cipele crne boje i haljinu s retro prugama, Nera je složila look inspiriran prošlim vremenima i pokazala da ne trebamo uvijek slijepo pratiti nametnute trendove već i eksperimentirati s modom i svakom stajlingu dati vlastiti stilski potpis.

Spica / Zagreb 15.09.2019. / foto: Maja Jurovic / Nera Stipicevic
Maja Jurovic
Nera Stipičević

Spica / Zagreb 15.09.2019. / foto: Maja Jurovic / Nera Stipicevic
Nera Stipičević

Centrom Zagreba prošetala se u ležernoj modnoj kombinaciji, no da pregača pristaje i uz elegantnije komade, pokazala je na nedavnom događaju na kojem je jedan primjerak pregače, tada u svečanijem izdanju u crnoj boji od baršuna kombinirala uz haljinu cvjetnog motiva.

Marko Lopac

Kako vam se sviđa ovakav trend - biste li uključile pregaču u svoje svakodnevne modne kombinacije?

Linker
13. rujan 2021 16:51