Ivana Ergić
 Maja Jurović
nasmijana i dobro raspoložena

Bivša misica dijelila modne lekcije na špici: Uske traperice i šik čizme bile su dobitna kombinacija

Bivša misica koja je krunu nosila 2006. godine slobodno bi se njome mogla okruniti i danas, u trećem desetljeću života. Simpatična Vodičanka uvijek je rado viđeno lice u našim medijima, a mi smo je ulovili u šetnji zagrebačkom špicom.

Danas je Ivana Ergić uspješna dizajnerica unikatnih lampi, a najviše je ostala zapamćena upravo po tituli Miss Hrvatske 2006. godine. Bivša misica nalazi se u Zagrebu pa ju je lako sresti u centru, na najpoznatijoj ulici glavnog grada. Ležerna, opuštena i nasmijana, jednostavnu modnu kombinaciju upotpunila je hit čizmama i jesenskim šeširom.

Ivana je svoju jesensku garderobu opremila hit komadima za novo modno razdoblje bez nama. Odlučila je uložiti u kvalitetne komade koji će pristajati u različitim modnim kombinacijama, a ujedno su praktične, šik i udobne. Njezine kožne čizme crne boje jedan su od tih komada, a ove koje je kombinirala uz svakodnevnu modnu kombinaciju obilježenu su popularnim western stilom koji je obilježio ovogodišnju jesensku sezonu.

Spica / Zagreb 12.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Ivana Ergic
Maja Jurović
Ivana Ergić

Visoke crne čizme nosila je uz sive pripijene traperice, a jednako dobro će pristajati uz suknju mini ili maksi dužine ili uz haljinu bogatog cvjetnog dezena i modne dodatke ukrašene resicama - za outfit inspiriran boho stilom. Casual look maslinaste košulje, traperica i kratko rezane traper jakne dobio je trendi notu uz ove čizme, a dodatno zanimljivim učinio ga je i šešir s ukrasnom trakom koji je poželjan modni dodatak za street style kombinacije.

PRONAŠLI SMO 15 MODELA: Svi su ludi za visokim čizmama, pogledajte kako ih nose domaće trendseterice

Spica / Zagreb 12.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Ivana Ergic
Maja Jurović
Ivana Ergić

Linker
16. travanj 2024 00:50