5 do 12

Bling-Bling: Komadi sa šljokicama i kristalićima idealni su za kraj godine

Kraj godine, a i najluđi tulum, opako se približavaju... A obvezna oprema za zimu su ove godine - šljokice!

Večernji izlasci ove sezone u znaku su detalja zlatnog i srebrnog sjaja koji, uostalom, najbolje pristaju uz male crne haljine, ili, pak, one vatrenocrvene. Špic salonke prekrivene srebrnim šljokicama u trenu će osvježiti tamnu modnu kombinaciju, dok će upečatljiva clutch torba sa šljokicama u duginim bojama pristajati uz haljine s printom.

Osim modnih dodataka te blještavog nakita, poput naušnica s kristalima, za bezbrižan izlazak bitan je i odličan make-up, koji će potrajati cijelu noć. Poželjan je i blistav ten pa je zato idealan izbor tekući puder koji će licu dati diskretan sjaj i temeljito prekrivati sitne nepravilnosti.

No, nije bitno samo ono oku vidljivo, već i ono što se nalazi ispod pomno odabranog outfita za doček Nove godine. Naime, ispod haljine, kombinezona ili odijela nosi se crveno donje rublje, kako bi vas sreća pratila čitave godine. Sve što vam je potrebno za party možete pronaći u trgovinama City Centera one, i to po povoljnim cijenama - jer je sniženje već započelo! U nastavku donosimo pet komada bez kojih se ne smijete uputiti na proslavu, a ako još uvijek ne znate što odjenuti, posjetite stranicu City Mix&Match i pronađite svoju dnevnu dozu inspiracije.

Torba Zara (129,90 kn); Naušnice Swarovski (749 kn); Body Yamamay (519 kn); Puder La Prairie (Douglas, 1459 kn); Salonke Michael Kors (The Core, 999 kn)

Linker
20. travanj 2024 05:55