Profimedia, Mega Agency, BG010/Bauergriffin.com / MEGA
uvijek šik

Bluza, traperice i starke: Slavna glumica je u šetnju s psićem izašla poput svake 'obične' cure u gradu

Natalie Portman jedna je od onih zvijezda koje se u slobodno vrijeme ne opterećuju slavom - dok šeće psića u blizini svog doma u Los Angelesu, ne mari za šminku i frizuru, a i odijeva se ležerno poput svake 'obične' žene u gradu.

Američka glumica izraelskog podrijetla, 38-godišnja Natalie Portman, ovih je dana zauzeta promocijom svog novog filma 'Lucy In The Sky', što zahtijeva česta pojavljivanja na crvenim tepisima i gostovanja u talk show emisijama. Zahtijeva to dakako i glamurozne outfite u štiklama i težu šminku, što Natalie odlično odrađuje, no kad se ugase svjetla reflektora ona je samo djevojka iz susjedstva koja s kavom "za van" u jednoj ruci i uzicom na kojoj vodi psa u drugoj.

Paparazzi su je u četvrtak uhvatili u bezbrižnoj šetnji gradom, odjevenu u bijelu košulju kratkih puf rukava i s diskretnim crvenim detaljima, te tamnoplavim trapericama koje su se pri dnu jedva primjetno širile u trapez. Obula je visoke platnene tenisicea All Star te je i u ovako jednostvnoj kombinaciji izgleda vrlo ljupko i trendi poručujući time da je savladala i street style lekcije.

Natalie Portman is seen in Los Angeles, California.
26 Sep 2019, Image: 473628662, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency, BG010/Bauergriffin.com / MEGA
Profimedia, Mega Agency, BG010/Bauergriffin.com / MEGA

Natalie Portman jedna je od onih glumica koje se bore protiv pritiska s kojim suočavaju žene današnjice jer se od njih i dalje očekuje da trebaju izgledati po nekim nametnutim obrascima ljepote. 'Kao žena, neprestano se boriš protiv toga da te procjenjuju prema tome kako izgledaš, da te gledaju i stvaraju mišljenje o tebi. A što je ljepota? Ona je po definiciji prolazna, to je nešto što ne možeš zarobiti u vremenu, ona je poput leptira, živi na sekundu', rekla je, između ostalog, o toj temi za rujansko izdanje Harper's Bazaara čiju naslovnicu zasluženo krasi.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 25: Natalie Portman attends the Premiere of FOX's 'Lucy In The Sky' at Darryl Zanuck Theater at FOX Studios on September 25, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rodin Eckenroth/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 05:52