Miljenici Hollywooda

Bračni par za kojim se praši: U svim nas modnim kombinacijama ostavljaju bez daha

Glumci, producenti, poduzetnici, roditelji, amaterski komičari. Blake Lively i Ryan Reynolds bračni su par s velikih ekrana koji definira značenje omiljenog hashtaga #couplegoals. Već deset godina pratimo njihov zajednički život za koji i sami nekada iz šale kažu da nisu sigurni kako uspijeva. A mi iza zaslona mobitela uživamo u svakoj sceni iz svoje svakodnevice koju odluče podijeliti s nama. Iako ih poznajemo kao sasvim opuštena, nepretenciozna i prizemljena lica, svaki put kad se pojave zajedno na popularnom događaju, ostaju temom još danima nakon toga. Blake radi nevjerojatnih kreacija u kojima se pojavi, a Ryan radi svojih reakcija, kao što se dogodilo i na ovogodišnjoj Met Gali.

Tijekom godina, Blake je postala modnom ikonom za koju se rado vežu divovi luksuzne mode poput Versacea, Diora, Chanela, Dolce & Gabbane, Balmaina, Michela Korsa, Gucci, Jean Paul Gaultiera, Burberryja, Salvatorea Ferragamo i brojnih drugih. Mnoga među njima nisu strana ni Ryanu pa par nerijetko dolazi na poznata događanja u komplementarnim izdanjima potpisa istog dizajnera.

No mi smo se ovog puta odlučili inspiraciju potražiti u njihovim svakodnevnim kombinacijama. Da im nije potreban cijeli tim stilista kako bi nas ostavili bez daha dokazuju brojne paparazzi fotografije koje prate evoluciju njihovog uličnog stila, ali i brdo pozitivnih komentara na njihovim društvenim mrežama gdje ih fanovi diljem svijeta zasipaju komplimentima.

Donosimo vam pet kombinacija u kojima bi se svako od nas osjećao kao Blake ili Ryan. Potražite ih ovdje.

1. Blake i Ryan nakon glasovanja

Potražili smo najbolji izbor i za Blake i za Ryana među vama. Lagani odjevni komadi za ove nepredvidive proljetne dane.

image
Gloria.hr/Notino

Upiši kod BIBHMED na bibloo.hr i ostvari popust od 15% na sav asortiman do 04. lipnja 2022.

2. Blake i Ryan u Muzeju sladoleda

Kako im je bilo potražite na Instagramu, a kako savršeno uklopiti casual traper haljinu s niskim gležnjačama pogledajte ispod.

image
Gloria.hr/Notino

3. Neočekivani photoshoot

Da Blake može proći za modela dokazuju i spontane fotografije u svakodnevnim kombinacijama.

image
Gloria.hr/Notino

Upiši kod BIBHMED na bibloo.hr i ostvari popust od 15% na sav asortiman do 04. lipnja 2022.

4. Gospođa na selu

Što je točno radila u traper kombinezonu i čizmama s potpeticom ne znamo, ali izgledala je fantastično.

image
Gloria.hr/Notino
Linker
14. travanj 2024 11:53