Davor Matota / Hanza Media
SA STILOM OTPRATILA STARU GODINU

Branka Krstulović ljubiteljica je klasike, ali Gucci gležnjačama nije odoljela

Modna kuća Gucci već nekoliko sezona pogađa ravno u srca svih trendseterica, a komadi tog brenda slove za neke od najpoželjnijih ove godine. Iako estetika talijanske marke odudara od njezinog klasičnog stila, bivša Miss Hrvatske nije mogla odoljeti jednom trendi komadu ove kuće.

Poduzetnica Branka Krstulović osvaja svojim ženstvenim i elegantnim modnim odabirima, a nemali broj puta njezini su hit outfiti složeni upravo od klasičnih komada koje svatko ima u ormaru. Zagrebačkom špicom prošetala se u kariranim hlačama ravnog kroja, tankom puloveru i bundi neutralne boje, a najveću pozornost privlačili su modni dodaci crne boje.

Davor Matota / Hanza Media

Bez obzira na to što nosi elegantne i ženstvene komade, zavirila je i u ponudu talijanske modne marke Gucci, za koju posljednjih nekoliko sezona kreativni direktor Alessandro Michele kreira eklektične i upečatljive komade. Izbor je pao na gležnjače na vezanje u stilu "oxfordica" koje krasi crveno-zelena traka i zlatnim koncem izvezena pčelica - svojevrsni zaštitni znak brenda.

Spica Badnjak / 24.12.2017. / foto: Davor Matota / Aranka Pastrovic Lucic i Branka Bebic Krstulovic
Davor Matota / Hanza Media

Spica Badnjak / 24.12.2017. / foto: Davor Matota / Aranka Pastrovic Lucic i Branka Bebic Krstulovic
Davor Matota / Hanza Media

Sparila ih je s kultnom torbom francuske kuće Hermes Kelly. Torbica iz 1930. godine naziv je dobila više od 20 godina kasnije, kad je princeza od Monaka Grace Kelly, 1956. njome ispred fotoobjektiva paparazza prekrila trudnički trbuščić - ime kultnog modela time je bilo zapečaćeno. Vječni komad kakvog je nabavila i bivša Miss Hrvatske, jedan je od najtraženijih modnih dodataka na svijetu, uz bok drugom modelu iste kuće - torbi Birkin.

worldsbest.com
Torba Hermes Kelly

Linker
11. travanj 2024 15:43