Maja Jurović
trend report s hvara

Brineta s Hvara se poslužila odličnim modnim trikom: Na prvi pogled izgleda kao da nosi nešto sasvim drugo

Jedna brineta s ulica grada Hvara spretno je spojila kupaći kostim i popularni model ljetnih hlača i tako stvorila modnu varku - prevarila je i nas na prvu, no ujedno poslužila i kao modna inspiracija za ljetni look.

Heklani modni komadi ljetni su hit kojemu je malo koja trendseterica ovoga ljeta odoljela. Uz haljine i tunike, nose se i hlače, a jedne u bijeloj boji nosila je prolaznica na otoku Hvaru koja ih je kombinirala za ležernu šetnju gradom, pa je usput svoj outfit i ovjekovječila fotografijom.

Hvar 03.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Streetstyle
Maja Jurović

Iako se na prvu čini kao da je uskočila u izazovni kombinezon otvorenih leđa, zapravo je riječ o kombinaciji hlača s bočnim prorezom i jednodijelnog kupaćeg kostima iste boje koja je osobito laskala njezinoj tamnoj puti. Uz jedan modni komad tako je na brzinu složila stajling prigodan za šetnju gradom. Jednodijelni kupaći kostimi posljednjih su godina ponovno postali poželjan izbor za plažu, a volimo ih i zbog praktičnosti - ovoj dami poslužio je kao bodi, a uz hlače, nosi se i uz suknju ili vruće traper hlačice.

Hvar 03.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Streetstyle
Maja Jurović

Hvar 03.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Streetstyle
Maja Jurović

Tako ih nose strane i domaće zvijezde, kao i svi mi ostali - na ulicama Hvara kupaći je često u ulozi ljetnog topa. Neki ga nose u ležernoj kombinaciji s traper suknjom i ravnim sandalama na vezanje, drugi s poderanim kratkim traper hlačicama, a isto tako će funkcionirati i s dugim hlačama. Ovisno o ukusu i stilu, crna ili bijela boja uvijek su bezvremenski i klasični izbor, no razigrani uzorci i boje unijet će dozu razigranosti u stajling te su uvijek poželjan izbor pa se nemojte ustručavati pustiti mašti na volju i poigrati se s modnim komadima i dodacima i stvoriti zanimljivu modnu priču sa svojim, jedinstvenim potpisom.

Hvar 03.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Streetstyle
Maja Jurović

Hvar 02.08.2019. / foto: Davor Matota / Streetstyle
Maja Jurović

Linker
19. travanj 2024 04:49