Modna inspiracija

Brza inspiracija! Blogerica Ivana Pirizović u kombinacijama koje ćete lako kopirati, znamo i kako

Neka vam najvažniji zadatak ovog tjedna bude generalka ormara, nakon koje ćete se osjećati lakše (provjereno!) i spremno za nabavu novih proljetno-ljetnih komada. Kako biste maksimalno uživali u danima ispred nas, domaća modna blogerica donosi tri kombinacije kojima možete osvježiti svoj stil.

Iako se to po temperaturama i ne bi moglo reći, ljeto nam, barem kalendarski, kuca na vrata. No, kakvo bi to proljeće bilo bez malo kiše, zar ne? Dok čekamo da prestane padati, možemo zaviriti u svoje ormare i konačno napraviti pravu proljetnu generalku. U Designer Outletu Croatia možemo to napraviti po povoljnijim cijenama - i to cijele godine.

Iako to možda ne doživljavate na taj način, višak odjeće i obuće itekako utječe na vaš život i to u negativnom smislu jer vas na podsvjesnoj razini zagušuje i potiče kaos, kako u vašem prostoru, tako i glavi. No, za to postoji vrlo jednostavno rješenje - odjeću koju ne nosite darujte, reciklirajte ili prodajte. Tako ćete osloboditi vaš životni prostor nepotrebnog nereda i tereta, a protok energije bit će bolji.

Osim toga, u ormaru ćete imati više mjesta za neke nove krpice kojima ste se željeli počastiti i s kojima možete slagati šik proljetno-ljetne modne kombinacije. Riječka blogerica Ivana Pirizović već godinama oduševljava svojim stajlinzima koji variraju od potpuno ležernih, preko nešto ozbiljnijih do onih potpuno glam.

Za ugodan boravak kod kuće

Pandemija nas je sve natjerala na pojačani boravak kod kuće, gdje nam naprosto mora biti ugodno. Kad smo doma, mnogi od nas uopće ne ulažu truda u stajling jer nas tamo ionako nitko ne vidi.

image
Čak i kod kuće zaslužujemo izgledati kao glam dive.
DESIGNER OUTLET CROATIA

Iako je to sasvim opravdan razlog zbog kojeg najčešće posežemo za istrošenim majicama i trenirkama u kojima nas vidi jedino naš poštar ili dostavljač hrane, zaslužile smo da se i kod kuće osjećamo kao milijun dolara.

Ivana zato predlaže uskočiti u najmekanije i najugodnije loungewear i sleepwear komade, a boja koja odgovara svakoj boji posteljine i priziva mirnoću i staloženost jest, naravno, bijela.

image
Usklađene papuče i termosica, zašto ne?
DESIGNER OUTLET CROATIA

Šarmantan bodi uskladite s laganim hlačama koje vam mogu poslužiti i za spavanje, dok se za šetanje po kući i uživanje u jutarnjoj kavi na terasi ogrnite kućnim ogrtačem s čipkanim detaljima. Mekane crvene papuče, toaletna torbica i termosica praktični su komadi koje je uvijek dobro imati pri ruci.

Ogrtač Yamamay - 322,15kn

Hlače Yamamay - 69,15kn

Papuče Undercolors of Benetton - 149,00kn -40% 89,00kn

Kozmetička torba Undercolors of Benetton - 149,00kn -40% 89,00kn

Body Lisca - 569,00kn -60% 229,00kn

Termosica Tefal (Home & Cook)- 199,00kn -30% 139,30kn

Za produktivan dan na poslu

Na poslu provodimo velik dio svog vremena pa također želimo da nam bude maksimalno ugodno. To ćemo postići odabirom bezvremenskih komada koje odlično izgledaju zasebno, ali i zajedno.

image
Klasični, bezvremenski komadi u poslovnim prilikama su uvijek dobrodošli!
DESIGNER OUTLET CROATIA

S bijelom košuljom i hlačama ne možete pogriješiti, a kako vaša kombinacija ne bi izgledala bezlično, dodajte joj detalje poput torbice s nekim zanimljivim uzorkom, jakne ili veste, nekog nakita ili pak sata koji može poslužiti i umjesto narukvice.

image
Sve je u detaljima!
DESIGNER OUTLET CROATIA

Želite li vašem stajlingu dodati nešto nesvakidašnje, oversized duga košulja pun je pogodak jer vam u njoj neće biti vruće, a opet je možete skinuti ako se temperature nenadano narastu. I tu su nezaobilazne tenisice koje u čisto bijeloj boji izgledaju dovoljno profesionalno i elegantno, iako spadaju u sportsku obuću.

Košulja Ralph Lauren (Five Star Fashion) - 1.600,00 -30% 1120,00kn

Duga košulja Ralph Lauren (Five Star Fashion) - 1.080,00kn -30% 756,00kn

Hlače S Oliver - 559,00kn -50% 279,00kn

Tenisice Ecco - 1.099,00kn -30% 769,30kn

Vesta Fashion Point - 319,99kn -30% 223,99kn

Torba Pierre Cardin (Good Bags)- 699,99kn -30% 489,99kn

Sat Lee Cooper (Cordis) - 348,00kn -30% 244,30kn

Za glam izlazak u grad

Nakon radnih obveza valja se počastiti finom večerom ili pićem u društvu dragih osoba. Kako proteklih mjeseci baš i nismo imali mogućnost izaći u pravom smislu riječi, nismo se ni "sređivali".

image
Oversize blejzer i sandale na visoku petu savršeni su za izlazak.
DESIGNER OUTLET CROATIA

Ako ste se zaželjeli glam outfita, Ivana predlaže spoj kratkih hlača ili suknje s bijelom košuljom i modernim dugim blejzerom od tvida u nekoliko boja.

image
Obuća u stilu sedamdesetih nosi se u spoju s modernim komadima.
DESIGNER OUTLET CROATIA
image
Kožnata torbica neizostavan je večernji komad.
DESIGNER OUTLET CROATIA

Glam efekt postići ćete metalik sandalama na petu u stilu sedamdesetih, a od modnih detalja neizostavna je kožnata torbica u nekoj kontrastnoj boji. Cijeli look zaokružite s malo nakita i malo jačim make-upom i spremni ste za ugodnu večer u dobrom društvu!

Sve Patriza Pepe:

Hlače-suknja 1.311,00kn -35% 852,00kn

Blazer 3.105,00kn -35% 2018,00kn

Torba 2.095,00kn -35% 1 362,00kn

Sandale 1.927,00kn -35% 1 253,00kn

Košulja 1.234,00kn -35% 802,00kn

Sve navedene komade možete pronaći na jedinstvenoj shopping destinaciji na otvorenom - Designer Outletu Croatia, kao i cjelokupnu ljetnu ponudu obuće, odjeće i modnih detalja. Za sve novosti i još mnogo modne inspiracija zapratite službeni Instagram profil Designer Outleta Croatia.

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću. Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.

Linker
15. travanj 2024 15:13