Getty Images
baš je briga

Buntovnica crvenog tepiha: Kristen Stewart ponovno prkosi u tenisicama na svečanoj premijeri

Slavna vampirica uvijeg igra po svome - nije joj prvi put da se odlučila preobuti na svečanom crvenom tepihu, ovoga puta u sportske tenisice za trčanje.

Glumica Kristen Stewart pod svjetlima reflektora nalazi se od malih nogu, no planetarnu popularnost stekla je "Sumrak sagom", u kojoj je utjelovila tinejdžericu zaljubljenu u fatalnog vampira (Robert Pattison).

Posljednja filmska uloga mlade glumice je ona u novom nastavku filma "Charliejevi anđeli". Kristen je jedna od novih anđelica, zajedno s kolegicama Naomi Scott i Ellom Balinskom. Premijera filma održala se u Londonu, a Kristen je još jednom ukrala svu pažnju svojim jedinstvenim modnim izborom. Dugu haljinu od tartana s potpisom dizajnera Thoma Brownea glumica je nosila uz štikle dok se nije odlučila preobuti u sportske tenisice. Bez problema je obula retro Nike Cortez model uz svečanu haljinu i još jednom pokazala da se svečano i casual može nositi, pa čak i na crvenom tepihu. Preko haljine i tenisica prebacila je avijatičarsku kožnu jaknu s ovratnikom od krzna.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 20:  Kristen Stewart attends the
Getty Images

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 20:  Kristen Stewart attends the
Getty Images

Nije prvi da je 29-godišnja Kristen odlučila prkositi glamuroznom dress codeu na ovakvim prilikama - 2015. godine stigla je na premijeru filma American Ultra u kratkom kombinezonu dubokog dekoltea i crnim cipelama brenda Jimmy Choo, no nakon službenog fotografiranja ih je skinula kako bi joj bilo ugodnije.

Visokih peta na crvenom tepihu riješila se i u Cannesu 2015. godine, tada u znak protesta protiv novog pravila crvenog tepiha u Cannesu, koje nalaže strogi dress code i obavezne visoke potpetice.

CANNES, FRANCE - MAY 14:  Jury member Kristen Stewart attends the screening of
Getty Images
2018. godine u Cannesu

Linker
18. travanj 2024 11:22