Opet zablistala

Četiri looka: Jennifer Lopez svojim kreacijama pokazala koja je IT boja sezone

Na ceremoniji na kojoj je primila Icon Award ova legendarna zabavljačica ponovo je pokazala koliko ima energije na pozornici, ali i koliko joj je bitna moda.

Latino diva Jennifer Lopez, koja svaki put iznova potvrđuje status jedne od najvećih pop pjevačica, opet je zablistala. Ovog puta na dodjeli 2022 iHeartRadio Music Awards u Los Angelesu, gdje je 52-godišnja pjevačica i glumica primila Icon Award. Ali nije J. Lo oduševila samo govorom zahvale i haljinom koju je tada pokazala, nego i još jednim energičnim nastupom u kojem je spojila dva hita - najnoviji "On My Way" i pjesmu iz 2005. "Get Right".

image

Jennifer Lopez primila je nagradu iHeartRadio Music.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Tijekom ceremonije Jennifer je nagradu primila u maslinasto zelenoj kreaciji s jednim golim ramenom i prozirnim donjim dijelom koji je otkrivao njene savršeno tonirane noge. Inače, prestižna nagrada koju je Jennifer primila, u prošlosti je otišla u ruke glazbenicima poput Eltona Johna ili Taylor Swift.

Prepoznatljiva po svojoj bujnoj kosi s medenim pramenovima te često naglašenim očima, J. Lo je i ovoga puta ostala vjerna stylingu koji njeguje godinama. No, popevši se na pozornicu kako bi nastupila se preodjenula te je za početak odabrala dramatičan bijeli kaput od umjetnog krzna.

image

Lopez se na pozornici pojavila u bijelom kaputu.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prisjetila se svih svojih legendarnih izdanja

No, dok je pjevala "On My Way", oko nje na pozornici pridružili su joj e drag-queenovi koji su na sebi nosili njene najpoznatije outfite. Od kultne zelene Dolce&Gabbana haljine, do najnovije kreacije u kojoj je zablistala u Veneciji prošle godine.

image

Jennifer je na pozornici pokazala i svoje najpoznatije outfite.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Tijekom nastupa Lopez je odbacila bijeli kaput, a u ruke primila štap za hodanje prepun cirkona pokazavši svoj crni kombinezon pripijen uz tijelo, s izrezanim detaljima. Jednostavni top, metalnim je alkicama povezan za donji dio kostima, kao i gornji dio oko vrata.

Čitajte i: Jennifer Lopez ponovno se udružila s D&G, rezultat je jednostavno fenomenalan

image

Atraktivan kostim u kojem je odradila većinu nastupa.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nakon spektakularnog nastupa, latino diva pokazala je još jednu kombinaciju, u press room došla je u zelenom kostimu od ultramodernog baršuna. Komplet se sastoji od topića u obliku trake i hlača visokog struka s širokim nogavicama. Tako je Lopez još jednom istaknula svoje savršene trbušne mišiće.

image

Za kraj je također odabrala zelenu kombinaciju.

DDP USA/PROFIMEDIA

Preko kompleta imala je također ultramoderan kimono-ogrtač s animal-printom. Uz tako upečatljiv outfit, odabrala je decentan zlatni nakit, tek jednostavan lančić s malenim privjeskom.

Linker
19. travanj 2024 19:39