Getty Images
sviđa li vam se?

Chic i u kućnom ogrtaču: Manekenka zna kako nositi ovu odvažnu kombinaciju

Na spomen 'pidžama stila' vjerojatno prvo pomislite na spavaću sobu, no pidžame odavno nisu rezervirane samo za krevet već mogu poslužiti i kao recept za udobnu, trendi, ali i hrabru modnu kombinaciju.

Britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley (31) inače njeguje ležeran i klasičan stil s modernim pomakom pa je uvijek zanimljivo vidjeti njezine modne odabire za javna pojavljivanja. Pastelne boje njezini su česti odabir, a dobro zna da joj baby plava boja pristaje uz plavu kosu i svijetlu put pa je upravo takvu kombinaciju odabrala za event u Los Angelesu.

Manekenka se odlučila za stil koji ne bi svatko nosio - u satenskom ogrtaču na bijele prugice koji izgleda kao onaj koji nosimo po kući i hlačama širokih nogavica uspjela je izgledati chic i ležerno, a opet elegantno. Sve je zaokružila bijelim modnim dodacima, minimalističkim sandalama, naušnicama i neobičnom torbicom u obliku kovčega. Takvi modeli torbica u posljednje su vrijeme poželjan modni dodatak koji će privući pažnju i začiniti stajling.

IRVINE, CA - MARCH 06:  Rosie Huntington-Whiteley attends the Vital Proteins celebration for the launch of Collagen Water on March 6, 2019 in Irvine, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images)
Getty Images

IRVINE, CALIFORNIA - MARCH 06: Rosie Huntington-Whiteley attends Vital Proteins Collagen Water Product Launch Event on March 06, 2019 in Irvine, California. (Photo by Jerod Harris/Getty Images for Vital Proteins)
Getty Images for Vital Proteins

Manekenka je inače u vezi s glumcem Jasonom Stathamom (51), a zajedno imaju sina Jacka koji se rodio prije dvije godine. Već tri godine su zaručeni, a u ljubavnoj su vezi još od početka 2010. godine. Nekad anđelica Victoria's Secreta, majka i model je danas peta na Forbesovoj listi najplaćenijih manekenki na svijetu, a svoje bogatstvo, između ostalog, može zahvaliti brojnim suradnjama s brendovima kao što su Ugg i Paige.

Linker
17. travanj 2024 14:46