Modna petica

Crno-bijela elegancija Mije Negovetić: Pjevačica zablistala u kombinezonu koji ne može nositi svatko

Riječka pjevačica nastupom na 68. Zagrebačkom festivalu istaknula se elegantnom kreacijom riječke dizajnerice, koja je tako dobra da ju je šteta nositi samo jednom.

Mia Negovetić zablistala je na 68. Zagrebačkom festivalu, svojom je pojavom i stilom iskočila od ostatka natjecatelja. Za to je defnitivno zaslužan neobičan kombinezon u crno-bijeloj boji koji ovoj Riječanki stoji kao saliven. Mia je za ovaj nastup odabrala kreaciju mlade riječke dizajnerice Eni Šlosar i njezin brend Kayra.

Asimetričan kombinezon ima nekoliko zanimljivh momenata, jedna bijela nogavica definitivno mu daje razigranost, kao i otvoreno rame. Detalj s crnim ovratnikom, nabranim rukavom, kao i široke nogavice cijelu priču pretvaraju u elegantnu priču.

image
Mia Negovetić u kreaciji Kayra design.
MAJA JUROVIC/CROPIX

Mia je ovaj jedinstveni komad zaokružila decentnom i ležernom frizurom, nešto jačim make upom i bijelim cipelama. Prvi put kombinezon je pokazala u video-spotu za pjesmu "Ljubav nema kraj", duet kojeg je otpjevala s Edijem Abazijem. No za razliku od videa, u kojem izmenjuje nekoliko kombinacija, odlučila se za raspuštenu kosu.

Čitajte i: Mia Negovetić otkrila kako će izgledati na Dori: ‘Nisam više tako mala, bit će to pravi show!‘

Njeno vrijeme tek dolazi

Pjevačica je svojim posljednjim nastupima oduševila modne znalce, a ova 18-godišnjakinja počela je eksperimentirati i s make-upom. Tako je za nastup na ovogodišnjoj Dori pokazala da je zakoračila u novu eru, u kojoj možemo još mnogo toga očekivati od ove talentirane glazbenice.

Crno-bijelu modnu priču pratio je i mladi pjevač Edi Abazi, on je također obukao domaće, pznato modno ime, Chypkine hlače s velikim džepovima i majica ukrašena bijelim detaljima od čipke - savršeno su se spojili s Mijinim crno-bijelim kombinezonom.

image
Mia Negovetić i Edi Abazi nastupili su na 68. Zagrebačkom festivalu
MAJA JUROVIC/CROPIX
Pogledajte video
Linker
24. travanj 2024 23:40