2020 NBCUniversal Media, LLC via
kreacije za pamćenje

Crveni tepih Zlatnih globusa: 20 najljepših haljina najvećih glumica današnjice

U nedjelju navečer holivudska se krema okupila u Beverly Hilton hotelu na Beverly Hillsu, gdje su dodijeljeni Zlatni globusi, jedna od najvažnijih nagrada za filmska i televizijska postignuća. Kao i svake godine već 77. put posebnu pozornost privukao je crveni tepih jer se za ovu noć najveće glumice današnjice pripremaju mjesecima unaprijed. Pogledajte dvadeset najljepših haljina s dodjele!

I dok su s najvažnijim Zlatnim globusom u ruci slavili Renee Zellweger kao najbolja glumica u filmu "Judy" i Joaquin Phoenix u filmu "Joker", kao i ekipe iz najbolje drame "2017", te najbolje komedije "Once Upon a Time in Hollywood" redatelja Quentina Tarantina, na crvenom tepihu dominirale su mahom najveće ljubimice Hollywooda. Nakon što se upoznate s dobitnicima, u našoj velikoj fotogaleriji pogledajte kakav je glamur vladao na crvenom tepihu.

Reese Witherspoon nosila je kreaciju s potpisom Roland Mouret, Nicole Kidman odlučila se za Atelier Versace, Naomi Watts nosila je Armani Prive, a Cate Blanchett privukla je pozornost u haljini s potpisom Mary Katrantzou.

Sienna Miller nosila je višebojnu haljinu Gucci, a Renee Zellweger plavu s prorezom i potpisom Armani Prive. Jennifer Aniston je kao i Charlize Theron, Awkwafina i Helen Mirren vjerna potpisu Christian Dior Haute Couture.

Kirsten Dunst odlučila se čipku kuće Rodarte, Michelle Williams za haljinu Louis Vuitton, a Margot Robbie izgledala je izvrsno u svoj eleganciji kuće Chanel. Olivia Colman nosila je haljinu kuće Emilia Wickstead, a Sandra Bullock zlatnu kreaciju s naborima i potpisom Oscar de la Renta. Taylor Swift, pokazala je, obožava Etro, Gwyneth Paltrow Fendi, a Priyanka Chopra Cristinu Ottaviano.

Linker
15. travanj 2024 05:33