Getty Images for Gucci
NA TJEDNU MODE

Dakota Johnson nadmašila Talijanke u haljini koja privlači poglede

Revija kuće Gucci uvijek je jedna od iščekivanijih na Tjednu mode u Milanu pa se za nju zvijezde posebno potrude. I ovog puta je prikazivanje nove kolekcije luksuznog talijanskog brenda privuklo brojna poznata lica, ali posebno se istaknula glumica Dakota Johnson.

Zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" zablistala je u Milanu čiji je tjedan posvećen modi otvorio kreativni direktor Alessandro Michele i oduševio sve obožavateljice brenda Gucci. Ona je pratila reviju iz prvog reda, a pozornost je privukla još na ulicama talijanske prijestolnice mode u haljini s geometrijskim printom te popularne modne kuće. Upečatljivi dizajn naglašen je pravom kombinacijom boja – na narančastoj podlozi izmjenjuju se plavi, sivi i žuti oblici. Haljini u kojoj nije mogla proći nezamijećeno dodala je i popularnu torbicu brenda Gucci s likom zmaja.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 20:  Dakota Johnson arrives at the Gucci show during Milan Fashion Week Spring/Summer 2018 on September 20, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci)
Getty Images for Gucci

Komadi iz kolekcija talijanske modne kuće pod vodstvom Alessandra Michelea čest su odabir američke glumice pa nije nikakvo iznenađenje da je potegnula čak do Milana kako bi provjerila što je njezin omiljeni dizajner pripremio za proljeće/ljeto iduće godine. A u njegovoj novoj kolekciji našli su se već prepoznatljivi komadi poput plisiranih suknji i predimenzioniranih blejzera, ali i neki noviteti, koji su neupitno privlačili poglede. Šljokica na komadima inspiriranima osamdesetima nije nedostajalo, a osim odjevnih predmeta pozornost su privlačile i voluminozne frizure te neobični modni dodaci i njihove još neobičnije kombinacije. Pogledajte u galeriji kako je proljeće/ljeto zamislio Alessandro Michele!

Linker
18. travanj 2024 06:38