‘Zlatni studio‘

Dame zablistale u raskošnim izdanjima: Albina Grčić bila je u prvom planu zbog haljine koja ne stoji svakome

Na dodjeli ‘Zlatnog studija‘ većina dama bila je u crnom, no poneke su se odvažile odjenuti živopisne komade posute šljokicama ili sjajnim nitima. Jedno je sigurno - niti jedna od njih nije razočarala.

Na jučerašnjoj dodjeli najveće medijske nagrade u Hrvatskoj, "Zlatni studio" Jutarnjeg lista, najviše su pažnje plijenile, naravno, dame u svojim svečanim toaletama. Većina njih došla je u (ne)boji s kojom se ne može pogriješiti - crnoj, dok su ostale zablistale u šljokicama, neutralnim bojama, ali i ponekim "izletom" snažne ružičaste.

image
Albina Grčić u haljini brenda Arileo i cipelama Ledenko.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

U prvom planu bila je pobjednica Dore, Albina Grčić koja je na pozornicu došla u crnoj pripijenoj haljini brenda Arileo s dubokim dekolteom i visokim prorezom sa strane. Haljina je na prvi pogled vrlo jednostavna, no šarm joj daju upravo izrezi, remen s logom brenda i puf rukavi.

Romantična punđa s nekoliko pramenova koji vise, sandale na platformu brenda Ledenko i decentan make-up Albini su osigurali sve poglede u dvorani Anton Marti u prostorijama Hrvatske radiotelevizije.

Čitajte i: 'Zlatni studio': Goran Navojec proglašen najboljim glumcem, Ivana Paradžiković najboljom voditeljicom

image
Doris Pinčić.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Elegantna je bila i voditeljica Doris Pinčić koja je za ovu posebnu prigodu odlučila za sjajnu haljinu petrolej boje brenda ELFS koju je kombinirala sa zlatnim sandalama.

image
Jelena Lešić i Damira Gregoret.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Nezapaženo nije mogla proći ni jedna od prezenterica Jelena Lešić koja je također odabrala haljinu modnog dvojca ELFS i to midi model u neutralnoj boji s mašnama na ramenima i zlatnim detaljima na haljini. Njezina kolegica Damira Gregoret nosila je midi crvenu haljinu na jedno rame i jednostavne crne sandale.

image
Ana Begić Tahiri.
DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Vanna se, kao i puno puta do sada, pojavila u elegantnom crnom odijelu koje joj je odlično stajalo, a za ovaj vječan komad odlučila se i dobitnica Zlatnog studija Ana Begić Tahiri. Njezino pink power odijelo brenda DeLight definitivno je iskakalo iz mnoštva.

image
Marijana Batinić.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Još jedan zanimljiv komad nosila je i voditeljica Marijana Batinić. Crno odijelo brenda Mona imalo je neobičan detalj - cijelo je bilo zgužvano, što mu daje posebnu čar.

image
Zsa Zsa.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Jedina koja je došla u posve ležernom izdanju bila je pjevačica Zsa Zsa. Njezin bijeli crop top, široke hlače slične donjem dijelu trenirke i tenisice bili su moderno modno osvježenje među svečanim stajlinzima.

Linker
12. travanj 2024 23:09