PRESS
NA SARAJEVO FILM FESTIVALU

Daniela Trbović ugodno iznenadila na crvenom tepihu: 'Cipele su vintage jer su stare osam godina, a torbica je sestrina'

Velika ljubiteljica čim jednostavnijih modnih kombinacija odabrala je idealan odjevni predmet za crveni tepih na Sarajevo Film Festivalu. Jedna od naših najpoznatijih voditeljica ostala je vjerna sebi odabirom nijanse, dok je kod sestre "skočila" po modi dodatak.

Traperice, bijela košulja i tenisice njezini su odjevni komadi bez kojih već neko vrijeme ne može. Iako za događanja voditeljica Daniela Trbović većinom bira haljine, i u tom slučaju igra na sigurno - bira one u crnoj ili bijeloj nijansi jer je, kako kaže, ziheraš.

- Moram priznati da mi je nekad bilo jako napeto što ću odjenuti, ali sada uvijek imam traperice, tenisice i neku bijelu košulju - priznala nam je prije nekoliko mjeseci u intervjuu i dodala kako voli bijele komade jer su oni uvijek in. A time se vodila i odabirom kreacije za crveni tepih na Sarajevo Film Festivalu. Daniela Trbović stigla je u elegantnoj asimetričnoj haljini s mašnom u struku.

PRESS

- Haljina je high street brend, cipele su isto, ali one su vintage jer su stare osam godina, dok mi je torbicu posudila moja sestra jer ja u svojoj kolekciji imam samo crne - ispričala nam je Daniela i dodala kako se sama pobrinula za frizuru i make-up.

PRESS

Daniela je stigla na četvrtu večer Sarajevo Film Festivala koji je započeo 10. i traje sve do 17. kolovoza. Sinoć su u sklopu Natjecateljskog programa gledatelji imali priliku vidjeti dva rumunjska filma, svjetsku premijeru filma "Ljubav 1. pas", redatelja Florina Serbane, i regionalnu premijeru filma "Limunada", redateljice Ionae Uricaru.

Linker
29. ožujak 2024 14:44