INOVACIJA IZ REPLAYA

Druga koža od trapera

Sanjate o trapericama u kojima možete bezbrižno skakati, trčati, plesati? Brazilski supermodel Alessandra Ambrosio i njen sunarodnjak, nogometni čarobnjak Neymar Jr. zvijezde su nove Replay Hyperfree kampanje koji ne mogu odoljeti svojoj strasti za kretanjem, nego uz zvuke sambe uživaju u slobodi pokreta – plesa, modelinga i nogometa – u čudesno elastičnom Hyperfree jeansu.

Replay je pokrenuo revoluciju u svijetu denima dizajnirajući elastični jeans izvanrednih mogućnosti. Kao odgovor novom načinu života koji istodobno zahtjeva naglašenu estetiku i izraženu udobnost, stvoren je jeans koji osluškuje potrebe tijela te vjerno prati i najzahtjevnije pokrete. Sportska i fashion odjeća postaje sve povezanija te se od odjeće zahtjeva maksimalna udobnost. Jeans više nema granica – Hyperfree krši sva pravila u svijetu denima – po prvi puta imamo traper koji se u potpunosti stapa s vašom kožom.

Hyperfree traperice izrađene su od prirodnih vlakana te su izrazito lagane za nošenje. Jeans je u potpunosti elastičan te donosi 35% poboljšanu slobodu kretanja u odnosu na ostale najbolje proizvode ove klase. Dostupan je u skinny, slim, boyfit i boyfit jogging modelima za žene te slim, jogging low crotch i slim low crotch krojevima za muškarce.

Linker
19. travanj 2024 01:20