foto: Davor Matota
gledalo se u bivšu misicu

Dva 'it' stajlinga zgodne mame za špicu

Maja Cvjetković, bivša misica koja je titulu najljepše Hrvatice ponijela 2005. godine, beskrajno uživa u prvoj godini majčinstva. Sa svojom osmomjesečnom Vitom često je se može vidjeti i na zagrebačkoj špici, a ponosna majka redovito plijeni zanimljivim modnim kombinacijama.

Maja Cvjetković ovih je toplih dana bila česta gošća najpopularnije zagrebačke šetnice. Za đir špicom s prijateljicom, bivšom Kraljicom Hrvatske i manekenkom Anteom Kodžoman, i svojom malenom Vitom koju je gurala u kolicima, odjenula je retro haljinu u odličnoj denver plavoj boji, s bijelim točkicama. Kreacija dužine do ispod koljena, dugih rukava i zatvorena na dekolteu, naglasila je Majinu vitku figuru i podarila joj ženstvenost, što su samo pojačale metalik srebrne ciple na visoku, no nešto deblju petu.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Antea kodzoman i Maja Cvjetkovic i kcer Vita
foto: Davor Matota

Kad zna da će se švrljanje gradom s Vitom odužiti, Maja bira udobnije modne kombinacije. Tako je viđena u, promatrano izdaleka, jednostavnoj bijeloj majici, koja je zapravo izrešetana rupama i na njoj stoji fensi natpis brenda koji nosi: Balenciaga Paris. Uz bijelu je majicu kombinirala crne hlače s bijelom crtom sa strane, baš kako nalažu posljednji trendovi, a kožnatu je jaknu svezala oko struka. Da je taj dan odlučila puno hodati, govore i njezine bijele tenisice Adidas s metalik zlatnom 'kapicom'.

Spica / Zagreb 20.04.2018. / foto: Davor Matota / Maja Cvjetkovic i kcer Vita
foto: Davor Matota

Djevojčicu Vitu je Maja Cvjetković rodila u rujnu prošle godine, a svoju jedinicu odgaja u sretnom braku s hotelijerom Andrijom Kevićem.

Linker
25. travanj 2024 03:17