Sve na mjestu

Eklektična kombinacija: Borna Kotromanić pokazala da i ljeti možemo nositi perje i krzno

Posjet zagrebačkom muzeju dama poznata po originalnim i smjelim kreacijama iskoristila je da iz ormara izvuče upečatljive komade.

Uvijek originalna Borna Kotromanić posjetila je izložbu u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti i zablistala u neobičnoj kreaciji. Vjerna sebi i svom eklektičnom stilu Borna je odabrala lepršavu haljinu napravljenu od srebrnih ljuskica-šljokica i ružičastog perja.

Sve je začinila odličnim sandalama na punu petu u električno-zelenoj boji ukrašene krznom također u zelenim tonovima. Izložbu "No tears left to cry", postavljenu u sklopu poznatog festivala fotografije Organ vida, pogledala je sa zanimanjem, što je pokazala i u objavama na svojim društvenim mrežama.

image

Borna Kotromanić

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX

Haljina koja je prigodna i za neki ludi party govori sama za sebe, blještavilo, perje i ružičasta boja pršte optimizmom, a Borna je pokazala da ne treba čekati posebnu zabavu da bi u život unijeli malo veselja.

Čitajte i: Vlatka Pokos zablistala na zagrebačkoj špici u kreaciji kao stvorenoj za vruće dane

Uvijek u kreacijama koje privlače pažnju Borna je i ovog puta došla pripremljena za jedan od najtoplijih dana u godini te je u ruci imala malenu crnu lepezu kojom se hladila na zagrebačkoj vrućini.

Koktel haljina bez rukava ne zahtijeva mnogo asesoara ni nakita, a i frizura je bila jednostavna - spuštenu kosu podigla je tek sprijeda.

Linker
15. travanj 2024 03:49