Models present creations by Lebanese designer Elie Saab as part of his Haute Couture Fall/Winter 2016/2017 collection in Paris, France, July 6, 2016. REUTERS/Gonzalo Fuentes
 Foto: Reuters/Hanza Media / REUTERS
TJEDAN VISOKE MODE U PARIZU

Elie Saab predstavio visoku modu za djecu

Libanonski dizajner predstavio je haute couture kolekciju za jesen 2016. na Tjednu visoke mode u Parizu i sve iznenadio kreacijama za djecu.

Elie Saab je u francuskoj prijestolnici mode prvi put predstavio kolekciju za majke i kćeri. Djevojčice su modnom pistom prodefilirale u haljinama princeza kroja koje su bile usklađene s kreacijama za žene. U dječjoj kolekciji prevladavale su krinoline ukrašene 3D cvijećem, srcima i zvjezdicama, dok je ženska kolekcija obilovala visokim prorezima, haljinama dubokog dekoltea i otvorenih leđa.

Models present creations by Lebanese designer Elie Saab as part of his Haute Couture Fall/Winter 2016/2017 collection in Paris, France, July 6, 2016.  REUTERS/Gonzalo Fuentes
Foto: Reuters/Hanza Media / REUTERS
Foto: Reuters/Hanza Media

Libanonski dizajner inspiraciju za novu kolekciju visoke mode pronašao je u New Yorku, kojeg on vidi kao grad arhitekture i ptica koji su bili glavni motivi na kreacijama. Većina revije bila je posvećena večernjim haljinama, ali Elie Saab predstavio je i chic odijela s asimetričnim peplumom upotpunjena intrigantnim ukrasima, po kojima je modna kuća prepoznatljiva.

A model presents a creation by Lebanese designer Elie Saab as part of his Haute Couture Fall/Winter 2016/2017 collection in Paris, France, July 6, 2016.   REUTERS/Gonzalo Fuentes   TEMPLATE OUT.
Foto: Reuters/Hanza Media / REUTERS
Foto: Reuters/Hanza Media

Ptice, srca i sve vrste cvijeća u žutoj, svijetlo plavoj, bordo i crnoj boji dominirali su kreacijama. Iako to nije novost u visokoj modi, gdje mnogi dizajneri koriste motiv cvijeta, Elie Saab je dosad preferirao monokromatski look i ukrase u istom tonu.

U našoj galeriji pogledajte kolekciju visoke mode modne kuće Elie Saab!

Linker
19. travanj 2024 22:22