Profimedia
PUN POGODAK

Emily Ratajkowski: Metalik crvena kombinacija za crveni tepih

Metalik kombinacija u crvenoj boji ne može proći nezamijećeno i to dobro zna britanski model Emily Ratajkowski.

Metalik kombinacija u crvenoj boji ne može proći nezamijećeno i to dobro zna britanski model Emily Ratajkowski.

Njezin crveni "total" look privlačio je poglede na događanju u organizaciji Marie Claire, na kojem je predstavljena kao jedna od "svježih lica" magazina. Ratajkowski je zablistala u crvenoj metalik suknji na preklop s čvorićima i istom takvom topu iz kolekcije kuće Isabel Marant. Za kombinaciju je izdvojila više od 4 tisuća dolara, a upotpunila ju je sandalama Stuarta Weitzmana i clutch torbicom Edie Parker.

21 April 2017 - West Hollywood, California - Emily Ratajkowski. Marie Claire's Fresh Faces held in the Doheny Room., Image: 329895805, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia
Profimedia, ADMedia

Britanka se proslavila ulogom u spotu "Blurred Lines" Robina Thickea nakon čega je dobila priliku birati kampanje koje snima.

- Zainteresirana sam za rad na neočekivanim i zanimljivim projektima, ne volim one u kojima poziram u bikiniju u velikom studiju – izjavila je 25-godišnja manekenka koja bi se voljela baviti i glumom. Dosad je dobila nekoliko prilika kao što je manja uloga u "Nestala", hit filmu iz 2014. godine, a ove godine pojavit će se u dva: "In Darkness" i "Cruise".

Linker
26. travanj 2024 10:31