Profimedia, Backgrid USA
u bijelom

Eva Longoria je opet pogodila! Crveni tepih osvojila je udobnim odijelom

Odijelo je u ženskim ormarima must have komad već par sezona, a to zna i omiljena 'Kućanica'.

Eva Longoria prava je trendseterica bez greške. U bijelom odijelu blistala je na crvenom tepihu na premijeri filma 'Miss Bala' u Los Angelesu. U modi su sakoi širih modela koji dolaze u kombinaciji s hlačama koje također nisu pripijene uz tijelo. Odijela najčešće vežemo uz poslovne prilike, ali u njenoj kombinaciji idealni su i za crveni tepih.

Nježno odijelo omiljene 'Kućanice' istaknulo je njezinu novu liniju. U prvi plan istaknulo je njezin dekolte, ali ono što je najbitnije izgleda istodobno glamurozno i udobno.

Los Angeles, CA  - Stars attend 'Miss Bala' Los Angeles Film Premiere Red carpet at Regal Cinemas L.A. LIVE Stadium 14.

Pictured: Eva Longoria

BACKGRID USA 30 JANUARY 2019, Image: 411357964, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Eva Longoria (43) u lipnju 2018. je rodila sina kojega su slavna glumica i njezin suprug Jose nazvali Santiago Enrique Bastón. Prvu fotografiju mame i novorođene bebe par je podijelio s časopisom Hola.

Svjesna da ubrzo mora na posao, tijelo je polagano vratila u formu. Poznata glumica zna da se forma neće vratiti preko noći, pa joj zato uvela lagano vježbanje, a to joj je uspjelo bez puno muke.

Linker
19. travanj 2024 18:31