Press foto
Sexy cool

Fantastičan natječaj: Zakoračite u proljeće s punim ormarom novih cipela

Nadolazećeg proljeća dozvolite svojim stopalima da vode modnu igru...

Manikura i dobre cipele - kažu da se po ta dva detalja prepoznaju dotjerane žene koje drže do sebe...

'Otkačeni par' cipela trebao bi predstavljati osobnost svoje vlasnice, a zahvaljujući bogatoj ponudi iz high street dućana sami možete odabrati hoćete li za svoj 'modni izlet' u svijet glamura odabrati gležnjače, salonke ili seksi sandale. Važno je samo da vam podižu samopouzdanje i lijepo stoje na nogama.

Poznati high street brend Aldo svake se sezone može pohvaliti nesvakidašnjim cipelama, a u najnovijoj kolekciji nalaze se vrući modeli koji ni jednu ženu neće ostaviti ravnodušnom.

Ako jedva čekate priliku da se izvučete iz okova dosadne zimske garderobe, odvažite se na plave salonke, prošarane cvjetnim uzorkom, koje će odlično izgledati uz široke lepršave hlače, traperice i jednobojne haljine koje će se nositi nadolazećeg proljeća. Ružičaste salonke savršeno će se slagati s moćnim odijelima u živim bojama te vam pomoći da bez puno muke iskopirate 'color block' look, više puta predstavljen u razvikanim modnim časopisima.

Press foto

Nježne lila sandale oduševljavat će vas od jutra do večeri, jer lijepo pristaju uz traperice, lepršave haljine i svečane kombinacije, a crne sandale sa svjetlucavim detaljima i mašnicom lako bi mogle postati vaš favorit za vjenčanja i večernje izlaske.

Najhrabrije od najhrabrijih odabrat će gležnjače s otvorenim prstima u neonskim bojama te na gradskom asfaltu ostaviti svoj modni pečat.

Želite li sve ove ljepotice u svom ormaru, svakako se prijavite na fantastičan natječaj "Pun ormar Aldo cipela" City Centera one, u kojem možete osvojiti čak 10 cipela s potpisom Aldo. Za više informacija o natječaju koji je san snova svake fashionistice, zavirite na City Mix&Match.

Linker
24. travanj 2024 21:39