Press foto
ukrala show

Fatalna Amra okretala glave u Sarajevu

U kreaciji bosanskog brenda Kaftan studio manekenka Amra Silajdžić Džeko izgledala je očaravajuće na Sarajevo Film Festivalu, na kojem je prije više godina po prvi puta javnosti otkrila da ljubi nogometaša.

Šesti dan 24. Sarajevo Film Festivala bio je u znaku filmova 'Horizont', gruzijskog redatelja Tinatina Kajrishvilia te filma 'Aga', bugarskog redatelja Milka Lazarova.

Na posljednjoj večeri uoči dodjele nagrada okupila su se brojna poznata lica, a glave je na crvenom tepihu okretala prekrasna Amra Silajdžić Džeko, supruga nogometaša Edina Džeke.

Press foto
Amra Silajdžić Džeko s Elmom Tataragić

33-godišnja ljepotica koju na Instagramu prati 156 tisuća sljedbenika, na Sarajevo Film Festivalu oduševila je u raskošnoj golublje sivoj toaleti koju potpisuje sve poznatiji bosanski brend Kaftan Studio.

Haljinu s bogato izvezenim donjim dijelom, V-izrezom i kosim šišmiš rukavima tamnokosa manekenka odjenula je uz upečatljivu clutch torbicu sa svjetlucavim kristalima, koju potpisuje Jimmy Choo.

Press foto

Romansa zanosne Amre i njezinog Edina počela je 2012. godine, a prvi su se puta zajedno pojavili u javnosti upravo na Sarajevo Film Festivalu.

U bosanski ih mediji često nazivaju najatraktivnijim celebrity parom, a njihova je priča još zanimljivija zbog činjenice da su detalje svog vjenčanja uspjeli zadržati za sebe.

Par koji obožava putovanja, tijekom sedmogodišnje ljubavne veze dobio je kćerkicu Unu i sina Danija, a poznata manekenka ima i 13-godišnju kći Sofiju iz prvog braka sa srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem.

Lijepa Amra može se pohvaliti i uspjesima u inozemstvu: pojavila se u spotovima Enriquea Iglesiasa za pjesmu 'No Me Digas Que No' i Blakea Sheltona za pjesmu 'Honey Bee' te nastupila je i u drugoj epizodi popularne krimi serije 'CSI: New York'.

Linker
18. travanj 2024 10:36