Profimedia, Mega Agency
modna avantura

Flop ili top? Heidi Klum uz bluzu hit uzorka odjenula nešto nespojivo

Ove sezone Heidi Klum oduševili su popularni uzorci egzotičnih životinja pa se ne boji nositi ih doslovno uz sve! Na snimanju showa 'America's Got Talent' mnoge je iznenadila kombinacijom koju nije bilo moguće ne zamijetiti.

Poznata njemačka manekenka i voditeljica često pleše na granici odličnog i upitnog stila...

Dok haljinama za crveni tepih redovito oduševljava, itekako varira kad su casual kombinacije u pitanju, pogotovo kad se odvaži na spajanje naizgled nespojivog.

Na snimanju showa 'America's Got Talent' osvanula je u bluzi s popularnim leopardskim uzorkom koju je neslavno odlučila spariti s prugastim ljetnim hlačama u bijeloj i smeđoj boji.

Heidi Klum arriving at America's Got Talent Show at the Pasadena Civic Auditorium.
10 Oct 2018, Image: 390619912, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Prugasto - egzotičnu modnu priču upotpunila je cipelama u stilu četrdesetih, s debelom platformom i otvorenim prstima i životinjskim printom, a hlače u stilu pidžame pokušala je uskladiti s velikom bijelom torbom u koju je potrpala sve što joj je potrebno za snimanje.

Heidi Klum arriving at America's Got Talent Show at the Pasadena Civic Auditorium.
10 Oct 2018, Image: 390620621, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Čini se da manekenka ovih dana uživa u ludim outfitima koji podižu obrve jer se na setu prošetala i u dugačkoj leopardskoj haljini koju je odjenula uz čizmice sa zmijskim uzorkom i kariranu košulju.

America's Got Talent Show Arrivals at the Pasadena Civic Auditorium.
05 Oct 2018, Image: 390033465, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Ljubav prema životinjskim dezenima, ali i svoje veliko srce, 45-godišnja Heidi pokazala je i prije nekoliko dana u dječjoj bolnici u Los Angelesu gdje je bolesnim mališanima pomogla urediti hodnike u stilu 'Noći vještica'.

Slavna Njemica u bolnici je priredila i zabavu iznenađenja pa je cijelo podne provela s dječicom i njihovim roditeljima.

Heidi Klum shops for Halloween costumes and party favors at Party City in Los Feliz, California on Thursday.
04 Oct 2018, Image: 389847000, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
20. travanj 2024 14:18