Splash News
grunge u modernom ruhu

Gigi Hadid: Američka manekenka u modu vraća - traper bermude

Kada izgledate poput Gigi Hadid, i u platnenoj vreći izgledat ćete dobro: 21-godišnja manekenka oduševljava u svakom izdanju u kojem se pojavi u javnosti pa čak i kada su davno zaboravljeni modni trendovi u pitanju - kao što su, primjerice, bermude.

U samo nekoliko godina Gigi Hadid je od kćeri bogatih roditelja postala jedan od najtraženijih modela današnjice. Zahvaljujući bujnoj plavoj kosi, punim usnama i sportom isklesanom tijelu, procjenjuje se da je američka manekenka u 2016. zaradila nevjerojatnih 13 milijuna. Ostvarila je i nekoliko unosnih modnih suradnji kao što su one s brendom Stuart Weitzman te s modnom kućom Tommy Hilfiger za koju je, u suradnji s američkim dizajnerom, osmislila cijelu kolekciju čije je i zaštitno lice.

Jučer je ulicama New Yorka prošetala u stajlingu koji je oduševio njezine obožavatelje, ali i modne kritičare: majicu iz spomenute Tommy Hilfiger kolekcije kombinirala je s dugom košuljom, "čarapa" čizmama u nude nijansi te - traper bermudama. Je li vrijeme za povratak još jednog zaboravljenog trenda?

Splash News

Splash News

Linker
19. travanj 2024 10:36