John Pavlish
ČIZME ZA SVE

Glam Slavonka nenadmašna je u mikro minici i skupim gumenim čizmama

Nećete požaliti ako na satu mode odlučite prepisivati od atraktivne Lidije Lešić, jer ona zna kako se zaštititi od hladnoće i kiše i pritom se ne odreći glamura.

Modni outfit lijepe Županjke Lidije Lešić na promociji skijaških naočala francuskog brenda Izipizi u centru Zagreba nikoga nije ostavio ravnodušnim. Stižu dani kada ljubitelji skijanja, sanjkanja i boravka na snježnom pokrivaču dolaze na svoje i kada večina njih glamur objesi o klin, no Lidija je opet pokazala kako je moda za nju igra i kako se usudi iskombinirati kombinaciju za koju se drugi ne bi odlučili u snu.

U tvid minici s resicama, smeđoj vesti, PVC kabanici i visokim gumenim čizmama Hunter Jimmy Choo, Lešić je skupljala poglede. Manekenka i pravnica bez problema kombinira udobnost i sve što poželi. Lidija je na promociji nosila najpopularniji škotski brend gumenih čizama Hunter kojem je vjerna kraljica Elizabeta i najpoznatija partijanerica svijeta Kate Moss, a njezine čižme s krokodilskim reljefom iz posebne kolekcije Jimmy Chooa koštaju oko 2,500 kuna.

promo

Magistra prava, manekenka, osnivačica brenda nakita od prirodnih materijala 'My Choice' te vlasnica biznisa Zagreb Apartments za iznajmljivanje chic stanova u hrvatskoj metropoli, bez obzira na to koliko je zaposlena uspješno žonglira sa stilovima koji uvijek imaju njezin prepoznatljiv pečat.


John Pavlish


Na eventu u zadnjem tromjesečju trudnoće blistala je dekoratorica seta Anita Dujić i vitka voditeljica Iva Šarić koja je nosila baršunaste bež čizme iznad koljena.

John Pavlish



John Pavlish


John Pavlish

Linker
24. travanj 2024 19:03