Dwayne Johnson / Instagram
čisto savršenstvo

Glamur na plaži: Donosimo detalje o vjenčanici koja je sve ostavila bez daha

Glumac Dwayne Johnson, poznatiji pod nadimkom "The Rock", nakon 12 godine romantične veze rekao je 'da' svojoj dugogodišnjoj partnerici Lauren Hashian koja je blistala u vrlo posebnoj haljini.

Iako ju je zvao svojom suprugom od samog početka njihove veze, glumac Dwayne Johnson tek je prošlog vikenda oženio svoju dugogodišnju djevojku Lauren Hashian. 47-godišnji holivudski snagator i bivši hrvač pohvalio se sretnim vijestima svojim 154 milijuna pratitelja na Instagramu. Vjenčanje je bilo organizirano na Havajima gdje je živio u djetinjstvu, a uz romantične fotografije s vjenčanja svima je za oko zapela bajkovita vjenčanica.

Glazbena producentica nosila je haljinu od čipke u vrijednosti od 91 tisuće kuna iza koje stoji izraelski brend Mira Zwillinger kojeg su osnovale majka i kćer, Miea i Lihi Zwillinger iz Tel Aviva. Svaka od njihovih vjenčanica izrađena je ručno, a za izradu koriste najfinije materijale poput čipke, satena i tila.

Laurenina vjenčanica slavi ženstvenost jer ima naglašeni dekolte te otvorena leđa, a posebno joj je istaknut struk. Odlikuje je nježni vez od čipke, a romantična haljina bila je savršen izbor za svečanost pred zalazećim suncem.

Haljina je još dostupna za naručivanje na stranici Moda Operandi, a može se naručiti u svim veličinama.

promo

Linker
18. travanj 2024 14:40