Getty Images
manje je više

Glamur s dozom seksepila: 20 izdanja s crvenog tepiha SAG nagrada o kojima se najviše priča

Los Angeles sinoć je bio glamurozno središte. Održana je dodjela Nagrada udruženja glumaca, odnosno SAG dodjela nagrada. Slavne glumice za ovu su priliku na crvenom tepihu ponudile glamurozne kreacije, od kojih smo izdvojili najbolje.

Sezona svečanih haljina i crvenih tepiha je u punom jeku, pa je tako na red došla i dodjela SAG glumačkih nagrada. Ove godine najviše pažnje ukrale su dame u satenskim haljinama minimalističkog kroja. Glumica Jennifer Aniston u Dioru i Scarlett Johansson u Armani haljini pokupile su najviše pohvala.

Aniston koja je kući otišla s nagradom za najbolju glumicu u dramskoj seriji "The Morning Show" blistala je u bijeloj haljini sirena kroja, dok se Johansson odlučila za tirkizno zelenu haljinu otvorenog dekoltea. Ništa manje zapažene bile su i Charlize Theron koja je na crveni tepih donijela crop top u glam izdanju, Jennifer Lopez u elegantnoj crnoj boji te Zoe Krawitz u nježnoj haljini boje breskve, a dodatnu dozu glamura dobila je uz bijele visoke rukavice.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Scarlett Johansson attends 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Leon Bennett/Getty Images)
Getty Images
Scarlett Johansson u Armaniju

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Jennifer Aniston attends 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Leon Bennett/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Aniston u Dioru

S druge strane, Kathryn Newton odabrala je zanimljivu haljinu s potpisom Valentina, sličnoga kroja kao i kreacija glumice Gwendoline Christie koja je stigla u crnoj Rick Owens haljini. Zvijezda filma "Bilo jednom u Hollywoodu", Margot Robbie ostala je vjerna francuskoj kući Chanel, a prateći već stari trend na crvenom tepihu, brojne dame nisu odoljele svečanim odijelima. Osobito se istaknula glumica nove generacije Millie Bobby Brown u Louis Vuittonu, još jednom pokazavši da modnim stilom može parirati starijim kolegicama.

Uz izuzetke kao što je glumica Cynthia Erivo u jarko ružičastoj haljini raskošnog kroja, prevladavale su zagasite i umjerene boje, poput crne, bijele te nježni i ženstveni tonovi, a glumce su se za ovu dodjelu nagrada vodile filozofijom "manje je više". Naših top 20 pogledajte u galeriji.

Linker
23. travanj 2024 14:14