ZA ŠETNJU SARAJEVOM

Glazbena i modna ikona: Severina luksuznom jaknom podigla jednostavan outfit

Kožna crna jakna s krznenim rukavima koju nosi naša glazbenica nosi potpis švicarskog modnog brenda Jalizé Couture, a stoji 720 eura.

Naša poznata pjevačica Severina gdje god se pojavi svojim istančanim stilom dijeli modne lekcije, a ovoga puta ulicama Sarajeva prošetala je u sasvim jednostavnoj, a efektnoj kombinaciji.

"Vidiš, Sarajevo je srednjeg roda, kao dete - zaigrano, prostodušno, naivno, (...), lakoverno, detinjasto... Zato ono prvo i pruža ruke..." Đorđe Balašević", napisala je Balaševićeve stihove pjevačica uz set fotografija na Instagramu kojima je oduševila obožavatelje.

Čitajte i: Vječna modna inspiracija: Severina pozirala u još jednom besprijekornom stajlingu

Jednostavnu usku crnu haljinu do ispod koljena, Severina je uparila s gležnjačama trendi chunky potplata ukrašenim s dvije kopče, ali i s najlonkama točkastog uzorka.

Kako samo modna ikona zna, pjevačica je monotonu kombinaciju podigla na sasvim novu razinu Jalizé Couture upečatljivom kožnom jaknom modela 'Donna Jacket' s krznenim rukavima koja stoji 720 eura.

Od nakita pjevačica je za photoshooting po snježnoj sarajevskoj Skendariji odabrala Dolce&Gabbana naušnice ukrašene kristalima, a u čitav stajling savršeno su se uklopile i sunčane naočale.

Osim odličnim modnim kombinacijama, pjevačica se nedavno pohvalila i poslovnim pothvatom na novoj regionalnoj televiziji Uni TV gdje vodi vlastiti talk-show.

Linker
17. travanj 2024 12:37