Modna inspiracija

Glumice na špici dokazale da dobar kaput može spasiti i najdosadniji stajling

Zagrebačka špica prava je modna inspiracija za zimske outfite, a nerijetko viđamo i poznata lica domaće estrade u zanimljivim modnim izdanjima. U ovogodišnjoj vladavini teddy kaputa i puf jakni, dvije naše glumice odlučile su se za klasične modele koji su svake zime jedan od modnih favorita.

Leona Paraminski (39) sa suprugom živi u Americi pa je vrijeme u rodnoj Hrvatskoj iskoristila za druženje s kolegicom Dorom Fišer Toš (40). Za glumice nema zime - prošetale su špicom u trendi izdanjima i pokazale da je osmijeh najbolji modni dodatak.

Dobra zimska bunda ili kaput trenutno su glavni modni komad u garderobi, a pomoću njih s lakoćom možete podignuti svaki styling.

Leona Paraminski tako je jednostavnu i klasičnu crnu kombinaciju upotpunila kratkim kaputom u crvenoj boji koja osobito dobro stoji plavušama. Uz crne kapute i one u boji devine dlake koji su modni klasici, jedan kaput u jarkoj boji uvijek je dobro osvježenje u svakom ormaru.

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Dora Fister Tos i Leona Paraminski
Maja Jurović
Dora Fišer Toš i Leona Paraminski

Dora Fišer Toš je s druge strane odabrala trenutno jedan od popularnih modela bundi – onu krznenu u neutralnim bojama, a sparila ju je uz plavi jeans i stvorila odličan look za šetnju gradom.

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Dora Fister Tos i Leona Paraminski
Maja Jurović
Dora Fišer Toš i Leona Paraminski

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Leona Paraminski
Maja Jurović
Glumica Leona Paraminski

Linker
15. travanj 2024 08:39