Profimedia, Abaca Press
nema greške

Haljina koja garantira 'wow efekt': Jennifer Aniston ovaj model nosi već desetljećima

Holivudska glumica poznata je po svom prepoznatljivom stilu od kojega ne voli previše odstupati. Zakoračila je u 51. godinu života, no izgleda bolje no ikada, što se najbolje vidi u modnim izdanjima poput onog s premijere njezinog posljednjeg filma.

Ako pali, čemu mijenjati? Jennifer Aniston odavno je pronašla modni komad u kojem se osjeća i izgleda najbolje pa ga se kroz godine nikada nije odrekla. Riječ je o bezvremenskoj haljini, onoj maloj crnoj, no u kožnoj verziji.

Tako smo je već više puta kroz godine imali prilike vidjeti u kožnoj crnoj haljini, a u nju je uskočila i na posljednjoj premijeri svog filma "Murder Mystery", Netflixove komedije u kojoj još jednom dijeli veliko platno s glumcem Adamom Sandlerom. Mini haljina efektnog ovratnika dolazi s potpisom modne kuće Celine i s paprenom cijenom od više od 30 tisuća kuna. Jennifer je stajala kao salivena i njezine vitke noge došle su u prvi plan, a posebno je zanimljiv jednostavni kroj haljine koji je novo lice dobio uz remen i ovratnik.

Los Angeles, CA  - Jennifer Aniston poses at the Los Angeles premiere screening of 'Murder Mystery' at the Regency Village Theatre in Los Angeles, California on June 10, 2019.

BACKGRID USA 10 JUNE 2019, Image: 445929696, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Jennifer Aniston na premijeri filma 'Murder Mystery'

Glumica je haljinu kombinirala s crnim sandalama sa zakovicama i ostala vjerna svojoj raspuštenoj i ispeglanoj kosi. Često se drži svog provjerenog recepta crnih kombinacija za crveni tepih, a mala crna haljina u kožnom izdanju izvlači najviše od ovog klasičnog komada prigodnog za svaku priliku. Njezini modeli razlikuju se tek u kroju pa je tako nosila pripijeni model na jedno rame prije tri godine te mini haljinu bez rukava s džepovima još 2011. godine na premijeri filma "Kako se riješiti šefa".

, Image: 328282769, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Jennifer Aniston 2017. godine

20th July 2011.  The 'Horrible Bosses' photocall held in the Crystal Suite at the Dorchester Hotel, London.  Here, Jennifer Aniston., Image: 96798675, License: Rights-managed, Restrictions: *NO UK SALES*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos
Jennifer Aniston 2011. godine

Linker
18. travanj 2024 22:39