SFF
Druga večer SFF-a

Haljina koja je ukrala sve poglede: Daniela Trbović bila je glavna na crvenom tepihu

I druga večer 25. Sarajevo Film Festivala bila je u znaku glamuroznih outfita, među kojima su se dva posebno isticala. Dok je poznata hrvatska voditeljica zablistala u klasici, domaća glumica uspješno je spojila haljinu i cipele dva različita stila.

Na crvenom tepihu Sarajevskog Filmskog Festivala nikada ne nedostaje glamura i odličnih stajlinga. Prva je večer bila obilježena divnom Zara haljinom scenaristice i producentice Jelene Veljače, ali ni njezine kolegice poput Judite Franković ili Lejle Filipović nisu podbacile kreacijama.

Sarajevo, BiH, 160819.
Narodno pozoriste. 
Otvaranje 25. Sarajevo Film Festivala.
Na fotografiji: Jelena Veljaca na crvenom tepihu.
Foto: Denis Ruvic / CROPIX
Denis Ruvić
Jelena Veljača

Drugu večer 25. po redu SFF-a svu pažnju su ukrale voditeljica Daniela Trbović i glumica Anja Matković. Daniela nije željela eksperimentirati pa se odlučila za vječnu crnu haljinu sa šljokicama brenda Pinko koju je podigla crnim sandalama na petu, decentnim nakitom i torbicom s uzorkom. Od svojeg zaštitnog znaka - sjajnog, zaglađenog boba nije se odvajala ni ovaj put.

SFF

Glumica Anja Matković također je bila u elegantnom izdanju. U bijeloj haljini s izvezenim zlatnim detaljima domaćeg dizajnera Borisa Pavlina donijela je duh starog Hollywooda, a poigrala se i s odabirom obuće. Umjesto cipela s tankom petom, obula je sandale na platformu u stilu sedamdesetih, spojivši tako stil dva različita razdoblja. Kosu je podigla u "neurednu" punđu, a make-up je bio decentan.

SFF

Vintage haljine idealan su odabir za važne događaje, bila to vjenčanja, promocije, partyji ili rođendani, a može ih se pronaći u mnogim trgovinama pa čak i second hand shopovima koji drže vintage i retro odjevne predmete. Ako volite slagati neobične kombinacije, inspirirajte se Anjinim stajlingom i spojite, primjerice, haljinu u stilu pedesetih te cipele u stilu sedamdesetih.

Linker
18. travanj 2024 06:46