Bruno Konjević / Hanza Media
CVJETNE APLIKACIJE SAKRILE DEKOLTE

Haljina za bal Nevene Rendeli nosi domaći potpis, a krade sve poglede

Iako je sve bilo u ružičastom tonu, domaća voditeljica zablistala je u elegantoj crnoj haljini sa srebrnim aplikacijama koje su bile "zadužene" da duboki izrez ne pokaže previše.

Iako se rijetko odvaja od svojih osmomjesečnih blizanki, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović nije željela propustiti humanitaran bal Udruge PINK life na kojem su se prikupljala sredstva za kupnju aparata za limfnu drenažu potrebnog u postupku liječenja raka dojke. Cijelo događanje bilo je u znaku ružičaste boje, ali 36-godišnja Zagrepčanka privlačila je pozornost u elegantnoj crnoj haljini domaćeg brenda eNVy room. Duboki V-izrez otkrivao joj je leđa, dok je dekolte bio prikriven srebrnim cvjetnim aplikacijama, a sve su dodatno "začinili" volani - na krajevima rukava i završetku suknje.

Zagreb, 010318.
U hotelu Sheraton odrzan je humanitarni bal Udruge PINK life a prikupljena sredstva bit ce namijenjena kupnji aparata za limfnu drenazu koji se upotrebljava za lijecenje raka dojke.
Na fotografiji: Nevena Rendeli
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / Hanza Media

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Humanitaran bal nije propustila ni glumica Kristina Krepela koja je također odabrala crnu, raskošnu haljinu, ali "samo zato kako bi se ružičasta nijansa, boja večeri, čim više isticala.

Linker
17. travanj 2024 11:47