Press foto
S crvenog tepiha u Sarajevu

Haljina za šok efekt: U provokativnoj kreaciji Ella Dvornik pokazala vitke noge i tetovažu

Ella i Charles ovih se dana nalaze u Sarajevu gdje uživaju na dobro poznatom filmskom festivalu. On ne izlazi iz elegantnih odijela, a 27-godišnja Ella za svaku večer ima spremnu drugu haljinu s dizajnerskim potpisom.

Peti dan 24. Sarajevo Film Festivala obilježile su premijere filmova Teret i Kradljivci golubova. Uz brojna poznata lica iz regije, na crvenom tepihu osvanula je i hrvatska blogerica Ella Dvornik koja je za svoje drugo ovosezonsko pojavljivanje u Sarajevu odabrala haljinu koja je mamila zadivljene poglede.

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Nakon elegantne metalik toalete s potpisom Hippy Garden, koju je odjenula početkom tjedna, Ella je odabrala provokativnu crnu kreaciju Matije Vuice koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Instagram

Uz partnera Charlesa, 27-godišnja Ella crvenim je tepihom hrabro koračala u dugačkoj haljini koja je, zahvaljujući šokantnom prorezu na desnoj strani, u hodu otkrivala cijelu nogu i prepoznatljivu tetovažu vitke blogerice.

Press foto

U svom duhovitom stilu, Ella je na Instagramu dušobrižnicima poručila da je njezina tetovaža stvorena za pokazivanje te dodala da je ispod nje na crvenom tepihu nosila i grudnjak i gaćice.

Instagram

Dok je Ella blistala poput manekenke u haljini koju zaista ne bi mogao nositi svatko, Charles je izgledao elegantno u crnom odijelu, uz koje je iskombinirao ružičastu košulju i kravatu.

Linker
17. travanj 2024 02:51